bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Стажування в рамках програми “Перший крок до твоєї кар’єри”
10.07.2014

МИ ПРОПОНУЄМО СКОРИСТАТИСЯ УНІКАЛЬНОЮ МОЖЛИВІСТЮ - Громадська організація “Центр інновацій” пропонує студентам, молодим спеціалістам чи просто амбіційним людям, які прагнуть до самовдосконалення та отримання професійного досвіду, у літній час, унікальну можливість стажуватися у провідних компаніях м. Рівне та України.


Ти студент і повинен пройти практику по спеціальності, чи закінчив університет і шукаєш роботу? Тоді це саме те, що тобі треба. Адже, якщо ти пройшов стажування і зарекомендував себе ініціативною, відповідальною людиною – є можливість продовжити свій професійний та кар’єрний розвиток у компанії. До того ж, ти здобудеш безцінний досвід, який стане у пригоді в подальшому житті.

У нашому каталозі ти можеш обрати компанію і підходящу вакансію в ній. Після цього потрібно заповнити і надіслати онлайн-анкету для того, щоб з тобою могли зв’язатися. Сподіваємось, з нашою допомогою ти знайдеш підходящий варіант саме для себе!

Пройшовши співбесіду у нас  Ви вибираєте найбільш підходящі компанії та вакансії, які додані у наш список компаній, які можуть приймати практикантів, стажерів, волонтерів.

Це можливість спробувати себе у їх профілюючій сфері та отримати досвід і рекомендації для майбутньої успішної кар’єри!!!

Контакти

  • м. Рівне
  • вул. Данила Галицького 19 офіс 203
  •  [email protected]
  •  www.inncenter.org

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.