bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Запрошуємо молодь на стажування до Сумської міської ради
13.03.2014

Відділ у справах сім’ї, молоді та спорту Сумської міської ради запрошує молодь міста на традиційне стажування до органів місцевого самоврядування. Цього року стажування буде проходити з 27 березня по 27 травня 2014 року.

До участі у стажуванні допускаються молоді люди віком від 18 до 35 років, які мають повну вищу освіту, або навчаються на 4 – 5 курсах вищих навчальних закладів І – ІV рівнів акредитації, а також працююча чи непрацююча молодь. Стажування проводиться у вільний від навчання чи роботи час за індивідуальним графіком. Студентам вищих навчальних закладів І – ІV рівнів акредитації стажування в органах місцевого самоврядування може бути зараховане, як проходження практики.

Для проходження стажування, потенційним кандидатам необхідно подати наступні документи: заяву, ксерокопію паспорта, ксерокопію диплому про повну вищу освіту або довідку з місця навчання, характеристику з місця навчання та клопотання на проходження практики.

Заяви на участь у стажуванні приймаються до 27 березня 2013 року у відділі у справах сім’ї, молоді та спорту Сумської міської ради за адресою: місто Суми, вул. Харківська, 35, каб. 204, з 8.00 до 16.00. Також додаткову інформацію, щодо стажування  можна дізнатися за телефоном 635641.

Найкраща молодь за результатами стажування буде зарахована до кадрового резерву Сумської міської ради та в подальшому працевлаштована.

Контакти

  • м. Суми
  • вул. Харківська
  •  35
  • каб. 204
  • тел. 63-56-41

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.