bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

УМКА запрошує приєднатися до команди
10.01.2013

Друзі, колеги і партнери!

Різдво - час чудес, але без участі чарівників та чарівниць дива залишаються лише казкою. Завдяки нашій спільній роботі в 2012 році ще більше людей знайшли в собі наснагу та сміливість творити дива та втілювати мрії про краще майбутнє для людства. За вашої підтримки, натхнення та порад ми ініціювали 9 чудових практичних екопроектів на кліматичному форумі “Енергія Змін 2012”, включаючи проект “Бери і Роби”, який стартує в квітні.

Запрошуємо тих, хто розділяє наші цінності і хоче перетворити світ за допомогою практичних екодій, що скорочують викиди в атмосферу та об’єднують громаду, долучитись до роботи команди УМКА в 2013 році. Ми пропонуємо всім, хто поділяє наше бачення, здобути практичний досвід втілення амбітних всеукраїнських та міжнародних проектів, рости і розвиватися разом з нами!
  
Ми шукаємо:

Співкоординатора проекту Бери і Роби  - який хоче створити потужну платформу для взаємодопомоги та обміну досвідом організаторів крутих практичних екопроектів в Україні та світі, що скорочують викиди, об`єднують громаду та покращують міське середовище.

Людину, яка хоче розвивати себе в сфері залучення ресурсів (написаня грантових заявок та соціального маркетингу).

Експерта (молодого науковця, студента-дослідника) для співпраці над Всеукранським практичним експериментом з низьковуглецевого способу життя, а саме: дослідження екологічної свідомості молоді, аналіз кращого світового досвіду із поширення практик сталості серед населення, розробка розрахункової моделі калькулятора екологічного сліду для України. Вітається компетентність у одній чи кількох з наведених сфер: соціологія довкілля, поведікова економіка, соціальна психогологія, соціальний/екологічний маркетинг.

Бажаємо щастя та здійснення всіх ваших мрій у новому, постапокаліптичному світі!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.