bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Волонтери для благодійних акцій у Маріуполі
09.12.2012

Запрошуємо приєднатися до новорічної акції для маріупольських дітей-сиріт “Подаруй дитині радість”!

Шукаємо волонтерів для яскравої і душевної благодійної акції для дітей-сиріт, яка пройде в Маріуполі у переддень Дня святого Миколая в палацах культури «Іскра» та «Молодіжний».

Організатори: відділ у справах сім’ї та молоді Маріупольської міської ради, Молодіжна координаційна рада Маріуполя, Маріупольська міська рада жінок, ПАТ “Азовмаш” з ініціативи продюсерського центру “Майбутнє країни”.

Для дітей позбавлених батьківського тепла буде організоване масштабне свято з концертом та захоплюючою анімацією. Необхідно 470 волонтерів на 18 грудня, які прийдуть до ПК «Іскра» о 14-00 або до ПК «Молодіжний» о 15-00 і подарують кожній дитині з інтернатів та дитячих реабілітаційних центрів Маріуполя свій солодкий подарунок або іграшку, поспілкуються з цими дітьми під час заходу, в т.ч. сядуть поруч з ними в глядацькому залі для перегляду концерту.

Аналогічна акція проходила в 2011 році, було охоплено близько 350 дітей, і ми вдячні всім, хто активно долучився до її проведення.

Приєднатися до даного благодійного проекту зможе кожен охочий, для цього потрібно звернутися:

  • За телефонами (0629) 54-17-92 або +38 (067) 913-24-12,
  • На електронну адресу: [email protected]

Запрошуємо стати учасником маріупольського благодійного проекту “Ялинка Бажань”-2012!

У Маріуполі мешкає 302 малозабезпечені сім’ї, в яких виховується 724 дитини, 1467 багатодітних сімей, в яких виховується 4763 дитини, 835 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування і 1511 дітей з інвалідністю.

У 2011 році за підтримки супермаркетів, громадських організацій і всіх жителів Маріуполя Молодіжна координаційна рада Маріуполя і депутатська комісія з питань молодіжної політики, питань сім’ї, культури та спорту Маріупольської міської ради успішно реалізували загальноміську акцію «Ялинка бажань» зі збору подарунків до Нового року для дітей пільгових категорій.

У цьому році ми звертається до Вас з пропозицією взяти участь в аналогічному заході.

Суть акції полягає в тому, що перед входом до торгового залу супермаркету встановлюється штучна ялинка, на якій розміщені невеликі паперові «долоньки» з проханнями дітей “до Діда Мороза” про придбання омріяних подарунків до Нового року.

З покупцями працюють волонтери (старшокласники та студенти), які пояснюють суть акції і збирають придбані городянами подарунки, які потім будуть вручені дітям на новорічних ранках, які відбудуться в палацах культури Маріуполя. Початок акції заплановано на 15 грудня, закінчення - на 27 грудня 2012 року.

Приєднатися до даного благодійного проекту зможе кожен охочий, для цього потрібно звернутися:

  • За телефонами (0629) 54-17-92 або +38 (067) 913-24-12,
  • На електронну адресу: [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.