bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

"Настільний" сайт


Моє перше знайомство з ГУРТом відбулось в офлайні: тоді я тільки починав працювати в одній з харківських НУО, і, помітивши мій активний інтерес до організаційних питань та принципів функціонування «третього сектору», керівництво тієї організації стало займатися моїм «розвитком», благо, на той час безкоштовних можливостей для цього було багато.


На одному з перших таких заходів серед тренерів були представники команди ГУРТу, вже від них я й дізнався про портал. Те навчання було багато в чому вирішальним, можна сказати що саме там було закладено фундамент для всіх подальших знань, вмінь та навичок, якими володію зараз в плані громадської діяльності, і, що найголовніше, там я отримав натхнення всі ці знання, вміння та навички розвивати та застосовувати.

Важко виділити якийсь один факт з усіх тих можливостей, які було отримано та використано завдяки ГУРТу. Цей сайт став щоденним робочім інструментом, важливість якого навіть не обговорюється, але відсутність (наприклад, тимчасова неможливості користуватися Інтернетом або рідкі перебої в роботі ресурсу) викликає дискомфорт та занепокоєння.

У мене ніколи не було «Настільної книги…» з якоїсь галузі, але «настільний сайт» є – протягом останніх п’яти років це ГУРТ.

Багато цікавих заходів я зміг відвідати завдяки отриманій з ГУРТа інформації. Варто згадати хоча б стажування в Апараті Верховної Ради – безцінний життєвий та професійний досвід, шанс, який мені вдалося використати завдяки й ГУРТу.
Стосовно конкурсів проектів, в яких я брав участь, писав, вигравав та реалізовував ті проекти, напевне, майже про всі такі можливості дізнавався з ГУРТу.

Звичайно, як і всі НУОшники використовував цей сервіс для поширення інформації про різні події, акції, проекти, тощо. Потім з’явилася потреба ділитися з колегами по цеху своїми думками, поглядами, ідеями щодо нашої діяльності, і приблизно в той же час ГУРТ відкрив можливість вести персональний блог на цьому широковідомому та авторитетному порталі. Радий, що цей сайт перетворюється з виключно інформаційного ресурсу на щось більше: він стає платформою взаємодії громадських діячів, навколо нього формується спільнота небайдужих, компетентних та активних професіоналів, які постійно прагнуть розвитку, відкриті до взаємодії та націлені на результат.

В майбутньому хотілося б щоб ГУРТ зберіг всі ті якості, за які ми його любимо й цінуємо, щоб продовжував експериментувати та шукати нові підходи, пропонувати користувачам нові можливості та активніше залучати їх до творення цінностей цього сайту. Хотілося б, щоб зберігши своє обличчя та усі ті властивості, які принесли йому такий успіх, ГУРТ розширював аудиторію, не обмежувався лише «діячами третього сектору» - професійними НУОшниками, а ставав також цікавим та корисним для звичайних людей, які можливо й не чули нічого про «третій сектор», але мають громадянську позицію та бажають її відстоювати.

Щиро вдячний команді ГУРТа за їхню працю! Тих хто інформує багато, але тих, хто дійсно формує громадянське суспільство в Україні – одиниці, і навіть в цьому вузькому колі ви є лідерами!

Михайло Ізюмський, Харків
експерт з питань соціальної політики та Вільний громадянин

Попередня історія                                                          Наступна історія

 



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.