bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Краще підприємство для родини


Завдяки Ресурсному центру ГУРТ ми дізналися про проведення у вересні-грудні 2008 року Першого національного конкурсу „Краще підприємство для родини”. Підготовка аплікаційної форми дозволила систематизувати всі ті напрацювання та досягнення, складові соціального пакету, які існують в Харківському гуманітарному університеті „Народна українська академія” для співробітників.

В результаті, ми зайняли перше місце у категорії великі підприємства / організації в номінації „Турбота про співробітників та їх родини”.

19 березня 2009 року в Клубі Кабінету Міністрів України відбулося урочисте нагородження переможців першого Всеукраїнського конкурсу „Краще підприємство для родини”.

Всеукраїнський конкурс "Краще підприємство для родини"

Ця подія досить широко висвітлювалась в пресі та Інтернеті (на сайтах Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва, Справи сімейні, та інших).

В результаті, серед представників організацій-переможців 30-31 березня 2009 року я побував в Словаччині в місті Братислава, де у рамках україно-словацького проекту „Краще підприємство для родини” українська делегація взяла участь у регіональному семінарі „Краще підприємство для родини”.

Метою візиту було представлення досвіду українських компаній-переможців Всеукраїнського конкурсу „Краще підприємство для родини”. Під час семінару я розповів про наш досвід, який зацікавив усіх присутніх.

Під час візиту українська делегація мала змогу відвідати офіс компанії DELL, яка є одним із переможців конкурсу „Краще підприємство для родини” у Словаччині, де представники компанії презентували корпоративні програми турботи для співробітників. У них є чому повчитися. На кожному поверсі висотної будівлі --– кафе. Є і велика їдальня. Але якщо комусь не подобається меню, то є приміщення з холодильником, обробний стіл, електроплита, мікрохвильова піч – готуй собі сам. Гнучкий графік роботи, але терміни виконання контролюються суворо. Працюй хоч вночі. Можна відпочити в кімнаті відпочинку.

На пам’ять про наш візит я подарував організаторам Харківські сувеніри.

Так, завдяки ГУРТу ми взяли участь у Всеукраїнському конкурсі, зайняли перше місце, відвідали гостинну Словаччину, обмінялися досвідом. У себе в Академії результати поїздки обговорювалися на Вченій раді, на якій були прийняті рішення про розширення соціального пакету викладачів і співробітників.

Харківський гуманітарний університет „Народна українська академія” – це єдиний приватний учбовий заклад в м. Харкові, де є профспілка. В Академії питанням соціального захисту приділяється пильна увага. В цьому напрямі спільно працюють адміністрація, профком співробітників і профбюро студентів.

Велике спасибі, упевнений в подальшій плідній співпраці.

 

Данилевич С.Б.
Голова профспілкового комітету ХГУ «НУА»,
доцент кафедри
інформаційних технологій і математики,
кандидат фізико-математичних наук

Попередня історія                                                          

 


 



 

 



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.