bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

З «ГУРТом» нас багато – нас не подолати!


Для мене портал «ГУРТ» це не просто помічник у досягненні ефективної громадської діяльності, цей портал став особисто для мене асоціацією з самим громадянським суспільством в Україні! Завдяки «ГУРТу» я вчасно дізнаюсь новини третього сектору України та новини донорів, маю можливість надсилати новини та статті,  познайомився з громадськими активістами з інших міст країни.

Коли я відкриваю «ГУРТ» в мене миттєво пробуджується спрага до громадських дій, бо від наповнення порталу надходить відчутний могутній дух креатину громадської діяльності та громадянського суспільства з кожного куточку України! Це й є напевно головне досягнення «ГУРТу», що стимулює сотні таких як я до подальших дій у напрямку демократії та євро інтеграції нашого суспільства. 

 Щодо конкретних історій успіху, то, наприклад, користуючись комунікативними можливостями порталу «ГУРТ» наша команда громадської організації Інформаційно-просвітницький центр «Боразан» запросила бажаючих активістів інститутів громадянського суспільства надіслати свої успішні розробки у сфері залучення населення до процесів прийняття рішень. Так ми змогли зробити більш корисною та ємкою книгу «Методи участі національних меншин та корінних народів в управлінні громадами» (2010 рік) завдяки посиленню успішними історіями глави «Досвіт».

Книга стала дуже популярною та затребуваною серед членів третього сектору Криму!

  Хомутов Віталій
Інформаційно-просвітницький центр «Боразан» 


Наступна історія




Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.