bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Людмила Проценко: «Бізнес не тільки забезпечує мене матеріально, але й дозволяє бути самодостатньою»
14.09.2015

Портал ГУРТ презентує наступну історію успіху підприємниці, підтриманої Ресурсним центром ГУРТ у 2014-2015 рр. Цього разу читайте про Людмилу Проценко, котра брала участь у проекті «Розвиток жіночого підприємництва в Україні», що впроваджувався за фінансової підтримки Всесвітньої єврейської допомоги. Детальніше про досягнення пані Людмили читайте нижче.

***

Підприємниця із Черкас Людмила Проценко раніше працювала психологом в благодійній організації. Там вона надавала консультативні послуги клієнтам фонду та отримувала фіксовану заробітну платню, розмір якої не залежав ні від витрачених зусиль, ні від професіоналізму пані Людмили.

З часом жінка почала усвідомлювати, що варта значно більшого. Так вона стала учасницею проекту «Розвиток жіночого підприємництва в Україні», який впроваджував Ресурсний центр ГУРТ за фінансової підтримки Всесвітньої єврейської допомоги.

Після тренінгів, активного післятренінгового обговорення та засвоєння отриманих знань Людмила чітко усвідомила, що як приватний підприємець вона може надавати ті ж самі послуги в організації, але вже на інших умовах, отримуючи за це вищу фінансову винагороду.

«Маючи офіційно зареєстрований бізнес, я могла надавати консультації приватного характеру іншим людям, які не є клієнтами нашої організації, але потребують консультаційних послуг і можуть за них заплатити за домовленістю», – резюмувала пані Людмила.

Тож, не гаючи часу, 10 березня 2015 року, за шість днів після консультаційної зустрічі з експертом проекту, Людмила Проценко подала документи на реєстрацію себе як фізичної особи-підприємця, з чого й розпочала свій підприємницький шлях.

«Основним стимулом для мене стала можливість отримувати вищі гонорари, оскільки економічна криза в країні не дозволяла сидіти склавши руки. Треба було забезпечувати дітей, майбутнє яких залежить, в першу чергу, від мене», – пояснила своє рішення підприємниця.

За словами Людмили, на сьогодні вона має достатньо високий рівень місячного доходу, який дозволяє їй задовольняти свої потреби та втілювати в життя мрії і прагнення. Однак при цьому пані Людмила не забуває про соціальну відповідальність, допомагаючи добровольчому загону, який захищає нас на Сході України.

«На початковому етапі, що передував оформленню дозвільних документів на здійснення підприємницької діяльності у мене були певні страхи щодо ведення потрібної документації. Тому за допомогою я звернулася до знайомого спеціаліста. Я ж просто роблю те, що подобається, отримуючи за це кошти, які дозволяють мені почуватися самодостатньою», – підсумувала Людмила.

Хочете ефективніше розвивати свій бізнес?

Користуйтеся Довідником підприємця на порталі ГУРТ

Проект «Розвиток жіночого підприємництва в Україні» покликаний допомогти реалізувати підприємницький потенціал та відкрити власну справу жінкам, активізувати ініціативи взаємодопомоги та зв’язки між підприємницями Вінницької, Житомирської, Полтавської, Черкаської та Чернігівської областей. Проект впроваджується Ресурсним центром ГУРТ за фінансової підтримки Всесвітньої Єврейської допомоги.

Контакти

Коментарі

Ірина Моравіна   3129 днів тому   #  

Завжди захоплююся такими жінками!

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.