bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Рецепт успіху ГСД «Позитив»: життя триває, не дивлячись ні на що
05.03.2015

ГУРТ завершує серію публікацій, присвячених історіям успіху учасників Третьої Всеукраїнської школи самодопомоги, яку впроваджував Ресурсний центр ГУРТ у співпраці з БРГО «Життя без шкідливих звичок». Цього разу своїм досвідом із читачами ГУРТа поділився соціальний працівник із питань хімічної залежності БО «Світ без залежності» (м. Київ) Денис Галабурда.

***

Сьогодні ВІЛ поширюється з божевільною швидкістю. Інфікуватися може кожен. Достатньо однієї інтимної близькості, однієї зради в родині, одного уколу. З цим зіштовхуються і діти, і підлітки, і дорослі. Зупинити епідемію зможе чистота взаємин, відданість своїй родині, здоровий спосіб життя. ВІЛ – не вирок, життя триває! Захисти себе – переглянь спосіб свого життя, будь здоровим і щасливим.

Засновниці ГСД «Позитив»

Місія групи самодопомоги «Позитив» – це допомога людям, які зіштовхнулася з проблемою ВІЛ/СНІДу, а також їхнім рідним і близьким.

ГСД «Позитив» існує вже більше п’яти років. Зустрічі відбуваються щотижня. Це групи закритого формату, які проводяться на базі БО «Світ без залежності». Девіз нашої групи був і залишається незмінним: «Якщо тобі погано, тобі потрібна група, якщо тобі добре, групі потрібен ти».

Після Третьої Всеукраїнської школи самодопомоги ми отримали багато корисних знань, цікавої інформації та море позитивних емоцій. Активно застосовуємо ці навички на своїх групах: поміняли формат проведення, клієнти стали відкритішими, навчилися виговорюватися. І, що важливо, позитивне мислення: життя триває, не дивлячись ні на що!

Надалі ми плануємо використовувати формат проведення груп для сімейних пар.

Контакти

  • Денис Галабурда
  • БО «Світ без залежності»
  • [email protected]

Коментарі

Валентина Пономаренко   3338 днів тому   #  

Бажаю успіху, дякую за ваш дивіз.- ми його взяли для прикладу.

  •   Пiдписатися на новi
Ігор Алексєєв   3328 днів тому   #  

Ваше гасло ґеніальне - велика пошана тому, хто придумав.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.