bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Історія успіху: професійний розвиток разом з ГУРТом
08.10.2012

З ГУРТом я знайома вже не один рік, а відбулося знайомство дуже просто: я зайшла до нього в гості, переглянула, з ким він спілкується, які теми йому цікаві, чим займаються його друзі і зрозуміла: я хочу бути частинкою цього. І ГУРТ не заперечував, він прийняв мене в свою родину.

Із цього все і почалося. Я отримувала розсилки ,в яких бачила не лише інформацію про те, що і де відбувається , а і про те, які ЗМІНИ всі ці події несуть. Коли я читала про успіх інших - запитувала себе: чи тобі це під силу? Чи можеш ти це зробити? Ці запитання спонукали до постійного саморозвитку. І знову на допомогу приходив ГУРТ. Тренінги, конкурси, семінари, конференції - ти можеш стати частинкою цього, ти можеш в ньому взяти участь!

Процес навчання - дуже потрібний крок, але крім навчання я познайомилася із колегами, партнерами і знайшла собі багато друзів-однодумців, які НАДИХАЮТЬ на роботу! Кримська весна розвитку стала для мене подією, яка остаточно дала зрозуміти:моя місія - бути рушійною силою, нести зміни в суспільство.

Зараз ГО «Жіночі ініціативи»,  що працює для громади м. Пирятин та Пирятинського району , що на полтавщині, має Центр громадської активності, Центр правової інформації та консультацій для бідних верств населення, проводить конкурси, свята, благодійні заходи. Ми впроваджуємо відновні практики(проводимо медіації, Кола тощо) та навчаємо цьому інших: проводимо семінари, конференції, тренінги. До нас за досвідом приїжджають не лише співвідчизники, а й представники інших держав. І це надихає на подальші ДІЇ!

Я дякую тобі, ГУРТ і вірю, що з тобою, ми піднімемось на саму високу гору, подолаємо усі перешкоди і з висоти пташиного польоту побачимо щасливу, квітучу Україну!

ВІД РЕДАКЦІЇ: Якщо Ви користуєтеся порталом ГУРТ, розкажіть про Ваші історії успіху іншим, та скористайтеся нагодою потрапити на ГУРТкемп!

Контакти

Коментарі

Наталья Суминова   4213 днів тому   #  

Ирина, понятно, что ты - локомотив твоей организации! Работа, проводимая тобою, очень важна и оценить ее просто невозможно. В наше сложное время забота о детях ( и их родителях), их воспитании, профилактике правонарушений, предотвращении и разрешении конфликтов, действительно ноша не из легких. Тот факт, что в твою организацию приезжают за опытом уже из других государств и не просто граждане, а чиновники высокого ранга, говорит о признании твоего труда и об авторитете твоей организации. Вам есть что сказать и показать, - это оценка многолетнего труда и усилий. Так держать! Успехов!

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.