bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

МЦРЛ Україна проводить опитування серед фахівців сфери захисту прав дітей
19.02.2019

Міжнародна громадська організація «Міжнародний центр розвитку і лідерства» (далі - МЦРЛ Україна) запрошує працівників ЦСС, ССД та громадських організацій, які працюють з дітьми і сім'ями, долучитися до загальнодержавного опитування!

МЦРЛ Україна - організація яка з 2007 року працює для того, щоб кожна дитина мала поруч компетентного дорослого. Щоб спеціалісти сфери захисту прав дітей були компетентними, а послуги, які вони надають - професійними, вони мають навчатися - постійно та системно. Ми вважаємо, що після закінчення закладу вищої освіти  за спеціальністю, працівники мають навчатися на робочому місці необхідним навичкам та опановувати знання, які допоможуть їм ефективно виконувати свої посадові обов’язки.

У вересні 2018 року на базі МЦРЛ Україна було розпочато дослідження з розробки моделі базової компетентності працівників соціальної сфери, які забезпечують захист прав та найкращих інтересів дітей в Україні.

Ми проводимо це опитування щоб зрозуміти, якими знаннями уміннями та навичками (компетенціями) працівники сфери захисту дітей вже володіють, а які з них потребують вдосконалення та оновлення.

Ви маєте унікальну можливість -  допомогти зробити навчання та підготовку спеціалістів сфери захисту дітей більш якісними!

Для цього потрібно перейти за посиланням https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdcZ5bXX2LTwDomr0ioFB_pr5KCaviUaXFLEo_606rnozbjpw/viewform?usp=sf_link&fbclid=IwAR2TtFi_SQUcYGrGQArVcnF4k6pyHRvKuGqx9tbA5Rrt4g3fiGjGjazatVs та дати відповіді на запитання анкети.

Дякуємо за ваш внесок!

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.