bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Активісти хочуть допомогти бізнесу з Прозорро
12.04.2018

Громадські активісти з ініціативи «За чесний тендер» пропонують представникам фірм з Рівненщини, Волині та Житомирщини безкоштовну допомогу по підготовці документів та участі в тендерах на Прозорро. 

Активісти готові допомогти підприємцям у аналізі вимог тендерної документації, підготовці пропозиції, участі в аукціоні, а при потребі – оскарженні нечесних закупівель та інформаційні підтримці. Усе це безкоштовно, завдяки реалізації проекту «Сприяння прозорості влади у Західній Україні», що фінансується американським фондом NED.

«Реформа у сфері публічних закупівель принесла багато позитивних змін, говорить керівник ініціативи «За чесний тендер» Святослав Клічук, - але без збільшення кількості підприємців чи фірм, які готові чесно працювати у цій сфері значних позитивних змін не настане. Тому ми готові допомагати бізнесу, початківцям, взяти участі у кількох тендерах».

За словами активістів головною умовою їх допомоги є бажання підприємців чесно конкурувати а також добросовісно виконувати взяті на себе перед бюджетними організаціями зобов’язання.

Якщо когось зацікавила така можливість, активісти просять писати їм на [email protected] або телефонувати 067-877-60-98 (Мирослава Примак).

Контакти

  • Ініціатива «За чесний тендер»
  • [email protected]
  • 096-006-89-23
  • 067-877-60-98

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.