bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Дослідження рівня розвитку НДО, що працюють з наслідками конфлікту
05.03.2018

Громадський холдинг «Група впливу» запрошує керівників громадських організацій та ініціатив, благодійних фондів взяти участь у всеукраїнському дослідженні рівня розвитку громадського сектору в Україні. Дедлайн - 15 березня 2018 року.

Вже вдруге ГО «Група впливу» (частина команди колишньої Донецької обласної організації “Комітет виборців України”) організовує таке опитування. За результатами першого було розроблено Програму посилення спроможності регіональних організацій та ініціатив, які працюють у сфері захисту прав та надання допомоги внутрішньо переміщеним особам. Участь у попередньому дослідженні взяли представники понад 200 організацій.

Цього року організація проводить повторне дослідження, аби проаналізувати наявну динаміку та визначити пріоритетні напрямки подальшого навчання та підтримки організацій, які працюють з населенням, що постраждало внаслідок конфлікту. Громадські організації можуть використати їх для визначення пріоритетних напрямків програм, призначених для розвитку громадянського суспільства; для обґрунтування проектних освітніх заявок та для аргументованої комунікації з донорами, інвесторами, партнерами, представниками влади.

Заповнення анкети займає близько 30 хв. Вся отримана інформація залишатиметься конфіденційною та використовуватиметься виключно в узагальненому вигляді.

Заповнити анкету можна до 15 березня 2018 року тут або за посиланням: https://goo.gl/forms/7DUKUb0fJKuzzure2

Отримати детальнішу інформацію можливо, надіславши листа на пошту: [email protected]

Дослідження проводить ГО «Група впливу» в рамках проекту «Посилення захисту прав ВПО через співпрацю Уповноваженого ВРУ з прав людини з громадянським суспільством» за підтримки Програми розвитку ООН.

Контакти

  • ГО «Група впливу»
  • [email protected]
  • 050 477 0800
  • https://www.facebook.com/grupa.vplyvu/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.