bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Краудфандинг для музею космонавтики (Житомир)
05.12.2017

Асоціація музеїв космонавтики України розпочала перший музейний краудфандинговий проект – збір коштів для закупівлі унікальних колекцій і поповнення фондів Музею космонавтики ім. С.П. Корольова на платформі  «Велика Ідея». 

Музей космонавтики імені Сергія Павловича Корольова  є провідним музеєм космічного профілю в Україні. Тут зберігається унікальна колекція, що входить до державної частини музейного фонду України, - зразки космічної техніки та спорядження,  рідкісні фото, книги, документи з історії космонавтики.

Наразі для музею відкрилась прекрасна можливість поповнити власну колекцію рідкісним приватним зібранням поштових марок, листівок, конвертів та значків. На жаль, музей не має достатньої кількості коштів для викупу цих раритетів.

Саме тому Асоціація музеїв космонавтики звертається до друзів музею з усієї України надати допомогу у придбанні зібрання для поповнення  основного фонду музею, який є скарбницею історичної пам’яті з розвитку і становлення вітчизняної космонавтики.

Важлива як фінансова, так і інформаційна підтримка. Можна розповісти про проект, долучити активних помічників та однодумців. 

Спільнокошт для Музею космонавтики ім. С.П. Корольова

Контакти

  • https://www.facebook.com/cosmosmuseum/posts/1201385829961808
  • 0412 472 627

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.