bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Представництво «International alert» в Україні шукає організації для проведення дослідження
05.10.2017

Представництво «International alert» в Україні  оголошує запит на вираження інтересів з можливістю вибору відповідної організації для спільного впровадження цього дослідження в 2018 році, починаючи з ранніх грудень 2017 року. Дедлайн - 31 жовтня 2017 р. (далі - англ.).

International Alert- це одна з провідних світових організацій з миротворчості, з  більш ніж 30-річним досвідом створення основ для миру. За фінансової підтримки  United Kingdom Department for International Development.

International Alert намагається залучити кваліфіковану організацію або особу до впровадження якісних або кількісно-якісних досліджень в Україні, починаючи з грудня 2017 року.

International Alert проводить науково-дослідницьку програму в різних країнах, спрямовану на створення баз даних про проблеми, пов'язані з миробудівництвом, з метою інформування програмних та політичних діячів.  В Україні програма вивчатиме, як суспільні норми стосовно гендеру, особливо чоловічої, взаємодіють із збройним конфліктом, зокрема, розглядаючи гендерні наслідки конфлікту для цивільних та комбатантів / колишніх комбатантов.

Для розгляду цієї позиції, будь-ласка, надішліть попередні заявки у формі супровідного листа, а також оновленого резюме від запропонованого 1-2 основних наукових співробітника на  [email protected] з копією на alukyanchuk@international-alert.org

Кваліфіковані консультативні компанії, неурядові організації, дослідницькі організації, аналітичні центри та приватні особи мають право подавати заявку. Консорціуми також мають право подавати заявку.

У супровідному листі слід пояснити, як ви виконуєте кожне з вимог ТЗ. Інформація, яку ви надаєте, стане основою, за якою ми будемо приймати рішення про вашу первісну придатність для цієї позиції. Ви також повинні включати інформацію про вашу поточну ставку винагород та імена та контактні дані осіб що могуть надати рекомендаціі.

Дата закриття: 31 жовтня 2017 року

будь-ласка, перегляньте деталі у додатку 1 та додатку 2, які додаються окремим файлом.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.