bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Анкетне опитування суб’єктів господарювання щодо розвитку економічної конкуренції в Україні
20.07.2017

Центр комплексних досліджень з питань антимонопольної політики запрошує долучитись до анкетного опитування суб’єктів господарювання, присвяченого питанням розвитку економічної конкуренції в Україні у 2017 році.

Метою даного опитування є вивчення стану конкурентного середовища та наслідків реалізації конкурентної політики в Україні. Просимо Вас висловити свої оцінки та судження з цього приводу. Ваша компетентна думка дозволить краще зрозуміти ситуацію, що склалася в економіці України, та виробити практичні рекомендації щодо удосконалення державної політики.

Просимо висловити свої оцінки та судження з цього приводу. Ваша компетентна думка дозволить краще зрозуміти ситуацію, що склалася в економіці України, та виробити практичні рекомендації щодо удосконалення державної політики у сфері захисту економічної конкуренції.

Дане опитування є анонімним. Отримані від Вас дані є конфіденційними і будуть використані в узагальненому вигляді. З результатами анкетування Ви зможете ознайомитись на сайті Центру за адресою http://www.centre-amp.kiev.ua/.

Посилання на анкету знаходиться на головній сторінці сайту Центру за адресою: http://www.centre-amp.kiev.ua/ під заголовком «Анкета щодо дослідження стану конкуренції в Україні» (інше можливе посилання: https://docs.google.com/forms/d/1nrbKH82KOSD8d1-At2UcX00KA8qGqFmjdbAjvZ8mYts/edit?usp=drive_web).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.