bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Опитування щодо потреби в навчально-інформаційних матеріалах з допомоги ВПО
26.05.2017

До уваги лідерів та представників неурядових організацій Полтавської та Кіровоградської областей. Які надають допомогу ВПО! Візьміть участь в анкетуванні про потреби в навчально-інформаційних матеріалах щодо сфери допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО).

Програма “Радник з питань ВПО Міністерства соціальної політики України” проводить опитування представників неурядових організацій, які надають допомогу внутрішньо переміщеним особам. Ми цінуємо допомогу, яку надають наші колеги по цеху для внутрішньо переміщених осіб, і готові максимально сприяти ефективності її надання. 

Програма розробила анкету, яка має визначити рівень зацікавленості неурядових організацій, які працюють з ВПО, у поглибленні теоретичних і практичних знань і навичок зі сфери роботи з ВПО. 

Опитування є конфіденційним, дані будуть використані в загальному вигляді. В анкеті встановлено “фільтр” – організація повинна надавати допомогу ВПО. У випадку негативної відповіді, опитування автоматично завершується. За підсумками проведеного анкетування щодо потреб в навчально-інформаційних матеріалах будуть визначені теми безплатних тренінгів та сформовані групи зацікавлених у проходженні тренінгів. Тренінги проводитимуть запрошені експерти та фахівці Програми.  

Дата та місце проведення заходів будуть повідомлені додатково на контактні електронні адреси, вказані в анкетах.

Своєю місією Програма вважає підтримку співпраці органів влади з громадянським суспільством задля успішного реформування соціальних інституцій та розбудови правової соціальної  держави.

Запрошуємо всіх зацікавлених взяти участь в опитуванні та допомогти в кінцевому підсумку нашій спільній роботі з покращення якості послуг та захисті прав ВПО! 

Долучіться, будь ласка, до участі в опитуванні за посиланням.

Довідки за телефоном: (093)604-26-57,радник Мінсоцполітики з питань ВПО по Полтавській області, Вікторія Курилко.

Матеріал опублікований у рамках спеціального медіа-проекту «Інформація для свідомих дій: почуй голос постраждалих внаслідок конфлікту на сході України», що  впроваджується Ресурсним центром ГУРТ за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США

Контакти

  • 050-526-74-75

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.