bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На Донеччині громадськість запрошують висловити пропозиції до проекту Концепції громадської безпеки
12.05.2017

Протягом квітня 2017 р.  експерти ГО «Агенція демократичного розвитку Донбасу» розробили проект Концепції комплексної безпеки для міст Слов’янськ та Краматорськ. Дедлайн - 1 червня 2017 р.

Розроблений проект Концепції містить дієві кроки для збільшення рівня безпеки в громадах, залучення громадськості до вироблення пріоритетів поліцейської діяльності, впровадження ефективних форм підзвітності та взаємодії мешканців, поліції та місцевого самоврядування.

Ознайомитись з розробленим проектом Концепції можна за посиланням: http://issuu.com/agencydonetsk08/docs/project_slovyansk

Пропозиції та зауваження щодо проекту Концепції комплексної безпеки для міст Слов’янськ та Краматорськ можна надсилати на електронну пошту [email protected] до 01 червня 2017 р.

Всі пропозиції і зауваження будуть розглянуті на засіданні робочої групи та у випадку схвалення, внесенні до остаточного тексту Концепції.

Метою проекту “Громадська ініціатива “За безпечні громади Донеччини!”, що здійснюється  ГО “Агенція демократичного розвитку Донбасу”  є формування сталих зв’язків в громадах між поліцією та мешканцями для забезпечення правопорядку, попередження злочинності та розвитку безпечного середовища в Слов’янську та Краматорську.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.