bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Обговорення щодо відбору ОГС до Координаційної ради при Дніпропетровській облдержадміністрації
18.04.2017

В Дніпропетровській області стартувало онлайн обговорення критеріїв  по відбору громадських організацій Дніпропетровщини для участі у Координаційній раді сприяння розвитку організацій громадянського суспільства при Дніпропетровській ОДА. Дедлайн - 10 травня 2017 р.

Група Координаторів з питань створення Координаційної ради при Дніпропетровській обласній державній адміністрації, яка обрана на Форумі Інститутів громадянського суспільства, який відбувся 16 березня 2017 року в приміщенні Дніпропетровської Облдержадміністрації, звертається до вас із пропозицією взяти участь у обговоренні Критеріїв по відбору громадських організацій Дніпропетровщини для участі у Координаційній раді сприяння розвитку організацій громадянського суспільства при Дніпропетровській ОДА.

Участь у обговоренні можна взяти шляхом заповнення анкети за посиланням :

https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdKXwf6nSOVCSA-ti…/viewform

Термін обговорення: 10 квітня 2017 р. – 10 травня 2017 р.

Участь в обговоренні безкоштовна, до заповнення Google формі запрошуються представники Організацій громадянського суспільства, що здійснюють свою діяльність на території Дніпропетровської області.

Організатори: Група Координаторів з питань створення Координаційної ради при Дніпропетровській обласній державній адміністрації

Контакти

  • Вероніка Комісса
  •  https://www.facebook.com/veronikarvv

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.