bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Urban Space 500 в Києві: триває кампанія з долучення учасників та учасниць
18.04.2017

Триває кампанії громадського ресторану Urban Space 500 в Києві – соціального підприємства, співвласниками якого стануть 500 соціальних інвесторів.

Якщо ви бували у франківському Urban Space 100 і неабияк засмакували його лавандове лате або ж з відстані вболівали за ідею спільної інвестиції на благо розвитку свого міста - ми маємо для вас хороші новини. Громадський ресторан Urban Space 500, перший заклад із соціальної франшизи Urban Space 100, відкриється в Києві у 2017 році.

Як і його франківський прототип, Urban Space 500 стане вільним майданчиком для об’єднання проактивного класу суспільства та втілення проектів для розвитку Києва. Це простір, що втілює ідею доступності: економічно, за своїми цінами, фізично, для людей з обмеженою мобільністю, та інтелектуально - Urban Space 500 буде відкритим до проведення різноманітних освітніх і культурних заходів, що наповнюватимуть простір міста і життя городян. Last, but not the least - це місце, де можна просто пообідати з сім’єю, провести робочу зустріч чи посидіти з книжкою на самоті.

 До проекту вже офіційно долучилися понад 50 засновників та засновниць майбутнього громадського ресторану. Запрошуємо і вас приєднатися до спільноти соціальних інноваторів та інноваторок майбутнього - не лише для покращення міського середовища Києва, але й для зміни всього суспільства.

Заклад буде відкрито у 2017 році в Києві. 80% згенерованого прибутку ресторану спрямовуватиметься на громадські некомерційні проекти для Києва. Urban Space 500 буде доступним за своїми цінами та для людей з обмеженою мобільністю, дружнім для різноманітних освітніх і культурних заходів та демократичним для різних стилів використання - від обіду до робочих зустрічей чи самотніх посиденьок з книжкою.

Окрім ресторану та майданчика для подій, Urban Space 500 матиме радіостудію Urban Space Radio, яке фахово розповідатиме про урбаністичні та суспільні проекти. Urban Space 500 стане першим простором, відкритим за прототипом та соціальною франшизою від вже успішного  Urban Space 100 в Івано-Франківську.

Модель закладу поєднуватиме соціальну складову проекту від ГО “Інша Освіта” у співпраці з платформою “Тепле Місто” та ресторанний менеджмент від  “DRUZI Cafe & Bar”.

Теплу спільноту, нові ідеї та контакти ми гарантуємо й запрошуємо долучатися вже зараз! Всі запитання щодо умов участі та проекту загалом можна оперативно поставити за мейлом [email protected] або телефоном +38 (099) 375 08 74.

Більше дізнатися про Urban Space 500 можна на офіційному сайті - www.urbanspace500.com.ua, та на сторінці у Facebook - www.facebook.com/urbanspace500/. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.