bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Україні триває досліження культурних гравців та культурних зв’язків
27.03.2017

В рамках спільного дослідницького проекту «Cultural Values Project», що реалізується Hertie School of Governance (Берлін) та Open University (Лондон), в Україні та Єгипті триває пілотне дослідження культурних гравців та культурних зв’язків.

Митці, культурні діячи та користувачи культурного продукту запрошуються до участі у опитуванні про культурних гравців та культурні зв’язки в Україні.

Опитуання проводиться в рамках спільного дослідницького проекту “Cultural Values Project”, що реалізується Hertie School of Governance (Берлін) та Open University (Лондон), в Україні та Єгипті триває пілотне дослідження культурних акторів та культурних відносин в суспільствах в період трансформації.

Міжсекторальна дослідницька команда запрошує Вас зробити свій вклад у визначення ключових гравців культурного середовища України та з’ясувати шляхи побудови і функціонування культурних відносин та їхнього впливу на суспільство. Для цього просимо пройти невелике опитування за посиланням .

В рамках дослідницького проекту разом з Goethe Institute Kyiv та British Council Kyiv буде створено Мапу Культурних Гравців (Cultural Actors Mapping) та Мапу Культурних Відносин (Cultural Relations Mapping), які визначатимуть як державних акторів, так й інститути громадського суспільства за ступенем їх впливу на культурне середовище, а також міститиме відображення культурних відносин, які вони творять.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.