bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ЄБРР запрошує партнерів до участі у відборі з метою створення центру з підтримки бізнесу
19.01.2017

ЄБРР оголошує про початок повторного тендеру з відбору регіонального партнера, на базі якого функціонуватиме 15 (п’ятнадцятий) центр підтримки бізнесу в рамках ініціативи EU4Business.

У зв’язку з тим, що серед наданих профайлів з міста Полтава, ми не знайшли організацію, яка б повністю відповідала заявленим вимогам, було прийняте рішення про повторне оголошення тендеру з розширенням географічного обмеження для цього центру підтримки бізнесу.

Ми запрошуємо організації з Полтави, Сум та Житомиру до надання заявок на участь у тендері до 31 січня 2017 року включно.

Ознайомитись з умовами участі можна за посиланням:.

Перелік найчастіших питань та відповідей щодо участі у конкурсі та підготовки документів.

Документація має бути надана українською або російською мовами. Супроводжувальний лист та опис профілю організації необхідно оформити українською (або російською), а також англійською мовами. Усі документи необхідно відправити електронною поштою на адресу: [email protected]. Кінцевий термін подання документів – 31 січня 2017 року.

Нагадуємо, що 13 грудня 2016 року ЄБРР оголосив 14 партнерів, на базі яких буде сформовано мережу центрів підтримки бізнесу у рамках ініціативи EU4Business. Під час прес-конференції було також заявлено, що 15 партнера буде оголошено пізніше.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.