bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Участь у проекті «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні»
31.10.2016

Міжнародна організація IREX оголошує конкурс на участь у проекті ПУЛЬС («Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні») для бібліотек та громадських організацій об’єднаних територіальних громад УкраїниДедлайн - 30 листопада 2016 р.

До участі запрошуються бібліотеки і громадські організації України з Одеської, Чернігівської, Житомирської, Полтавської, Київської, Запорізької, Луганської, Донецької, Вінницької, Сумської, Львівської, Черкаської, Хмельницької, Волинської, Рівненської, Закарпатської, Чернівецької областей, що входять до об’єднаних територіальних громад (ОТГ)та прагнуть долучитись до реформи децентралізації і сприяти інформуванню громади про особливості місцевого самоврядування.

Про проект:

Проект ПУЛЬС направлений на посилення спроможності громад,  надання можливостей для їхнього формування та подальшого стабільного розвитку. Робота IREX в цьому проекті спрямована на інформування та залучення громадськості до процесу реформ децентралізації.

Що очікувати:

Відібрані бібліотеки та громадські організації будуть працювати в команді. Тому ми запрошуємо вас подати спільні заявки від бібліотеки та партнерської громадської організації.

Представники від обраних бібліотек та громадських організацій (по 2 представники: 1 від бібліотеки і 1 від громадської організації з однієї громади), матимуть змогу пройти триденний тренінг в найближчому до них обласному центрі. На тренінгу учасники дізнаються про реформу та її впровадження, отримають зв’язки, знання та унікальні інтерактивні матеріали. По поверненню в свої громади, учасники за фінансової підтримки програми проводитимуть інформаційні заходи з залученням громадян до реалізації реформи децентралізації.

Організатори забезпечують проїзд учасників на тренінг, а також проживання та харчування під час навчання.

Вимоги:

Для того, щоб взяти участь у конкурсі, потрібно надіслати спільну заявку з:

  • короткою мотивацією (має бути пояснення, чому організація хоче взяти участь у проекті, а також бачення розвитку своєї громади в рамках реформи децентралізації (не більше 1 сторінки А4);
  • прикладом спільного заходу з інформування та залучення громади;
  • контактною інформацією організацій (ПІБ керівника та контактної особи, телефон, електронна на поштова адреси; також вказати напрямок діяльності ГО).

Будь ласка, надсилайте ваші заявки на адресу [email protected], з темою КОНКУРС_ПУЛЬС не пізніше 30 листопада 2016 року.

Якщо у Вас виникли запитання, будь ласка, звертайтесь до координатора проекту Ірини Войцехівської: (044) 537 06 04 або [email protected].

Проект виконується Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) в партнерстві  з  Асоціацією міст України (АМУ), Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.