bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Всеукраїнська акція до Міжнародного Дня Миру
13.09.2016

21 вересня світова спільнота відзначатиме День Миру, який є символом відмови від воєнних протистоянь та насильства. У цей день всі українці матимуть можливість долучитись до участі у Всеукраїнській акції до Міжнародного Дня Миру.

Громадські активісти закликають громадських активістів, національно-культурні товариства, ініціативні групи, громадські організації, державні, освітні та релігійні установи з різних регіонів України долучитися до проведення міжрегіональної акції задля налагодження порозуміння та діалогу всередині українського суспільства. Міжнародний День Миру є днем глобального припинення вогню та відмови від насильства. В багатьох країнах світу проходить Хода Миру та інші заходи, учасники яких висловлюють безумовну підтримку Організації Об’єднаних Націй у її роботі, спрямованій на мир у всьому світі.

Для більшості з нас мир є повсякденністю. Однак тисячі людей у сучасному світі, які живуть в умовах нестабільності та страху, цей дар – не більше як мрія. Цей день покликаний не тільки задуматися про мир, але і зробити щось заради нього. Долучитися до міжрегіональної акції може кожен, організувавши захід (акцію/флешмоб/відео покази/виставки/соціальні ролики тощо), направлений на розбудову діалогу та примирення в регіонах України. Кожне місто, організація, заклад, ініціативна група, які бажають взяти участь в акції повинні заповнити реєстраційну форму за посиланням.

Зареєстровані активності будуть позначені на інтерактивній мапі Всеукраїнської акції до Дня Миру: http://goo.gl/vwPptd.

Ініціаторами акції виступають активісти Молодіжної організації СТАН та учасники інтеграційного табору «Міжкультурна лабораторія 2016», заходи яких відбудуться в рамках проекту «Сприяння діалогу та примиренню в регіонах України» за підтримки National Endowment for Democracy(NЕD).

Контакти

  • Координатор акції Ольга Олейніченко
  • [email protected]
  • 0990508232
  • 0930001943

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.