bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкрита електронна база даних інституцій підтримки підприємництва
01.09.2016

Програма USAID «Лідерство в економічному врядуванні» (Програма USAID ЛЕВ) має намір створити та підтримувати відкриту електронну базу даних інституцій, які здійснюють діяльність у сфері захисту інтересів, підтримки і розвитку підприємництва. З цією метою Програма USAID ЛЕВ звертається до всіх зацікавлених організацій різної форми власності та з різною географією діяльності з проханням надати інформацію про себе та свою діяльність згідно уніфікованої форми, що додається.

База даних інституцій підтримки підприємництва буде доступна через веб-портал Програми USAID ЛЕВ та інші веб-ресурси. Водночас розглядається можливість підготовки і адресного розповсюдження доповненого друкованого каталогу* із описом діючих інституцій, які здійснюють діяльність у сфері захисту інтересів, підтримки і розвитку підприємництва (у разі отримання додаткової інформації від значного числа організацій).

Інформацію про інституції підтримки підприємництва, подану згідно уніфікованої форми, просимо надіслати в електронній формі за вказаною вище адресою не пізніше 16 вересня 2016 року!

З усіх питань щодо заповнення уніфікованої форми для опису організацій можна звертатися до консультанта Центру громадської експертизи Оксани Яйчені (тел. 067 395-56-08) або за ел. поштою: [email protected].

УВАГА! Приймаються описи, підготовлені виключно у відповідності з уніфікованою формою. У разі, якщо діяльність організації, виходячи з наданого опису, не відповідатиме за своїм змістом і спрямуванням діяльності інституцій підтримки підприємництва, інформацію про неї не буде включено до бази даних. Розробники бази даних залишають за собою право перевіряти і рецензувати (в т. ч. редагувати) інформацію, надану організаціями.

 * Центр громадської експертизи за підтримки Програма USAID ЛЕВ та Придставництва Фонду Фридріха Науманна в Україні підготував і опублікував у червні цього року каталог інституцій підтримки підприємництва. До каталогу увійшла інформація про широкий спектр національних, місцевих та галузевих бізнес-асоціацій, фондів підтримки розвитку підприємництва, бізнес-інкубаторів, центрів послуг для бізнесу тощо. Загалом каталог вмістив інформацію про 103 інституції підтримки підприємництва та їх діяльність. Каталог підготовлено у вигляді брошури, а його електронну версію можна знайти за посиланням.

Організаціям, інформація про які увійшла до каталогу, повторно подавати заповнену уніфіковану форму не потрібно. У разі публікації доповненої версії каталогу, інформацію про такі організації буде включено до каталогу автоматично.

Контакти

  • Програма USAID «Лідерство в економічному врядуванні»
  • Оксана Яйченя
  • [email protected]
  • 067 395-56-08

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.