bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Запрошення до участі у Всеукраїнському тижні фінансової грамотності та Дні заощаджень
21.10.2014

Асоціація нової економічної освіти пропонує громадським організаціям, професійним асоціаціям, банківським та фінансовим установам, комерційним компаніям, центральним та місцевим органам влади взяти участь у проведенні Всеукраїнського тижня фінансової грамотності та Всесвітнього дня заощаджень в Україні.

Всесвітній день заощаджень відзначатиметься в Україні 31 жовтня, а Всеукраїнський тиждень фінансової грамотності розпочнеться 03 листопада цього року і триватиме упродовж місяця.

Основними завданнями Всеукраїнського тижня фінансової грамотності та Всесвітнього дня заощаджень стануть роз’яснення щодо ведення сімейного бюджету, основних принципів фінансового обліку, виховання звички до заощаджень та  інвестицій, надання правдивої інформації про основні фінансові продукти, за допомогою яких можна реалізувати свої плани.

У рамках Всеукраїнського тижня фінансової грамотності передбачається проведення заходів для різних вікових і соціальних груп населення за спеціально розробленими методичними рекомендаціями та сценаріями відповідно до цільових аудиторій з їх особливостями та сферою інтересів.

Матеріали для самостійної організації та проведення заходів можна отримати на сайті www.moneyweek.com.ua.

Усі зацікавлені партнери, які мають досвід, ресурси та бажання для проведення тематичних інтерактивних занять для різних соціальних та вікових груп населення, можуть приєднатися до заходів Всеукраїнського тижня фінансової грамотності.

Для отримання додаткової інформації, порад і рекомендацій звертайтесь за адресою електронної пошти [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.