bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Обмін дослідниками: запрошуємо успішні сільськогосподарські кооперативи до співпраці
06.02.2014

Асоціація «Соціально-економічні стратегії та партнерства» запрошує українські сільськогосподарські кооперативи взяти участь у європейському дослідженні та обміні досвідом між Україною та Сербією.

Ви зможете отримати більше інформації про те, як аналогічні кооперативні підприємства працюють і розвиваються в Сербії, поділитися практичними напрацюваннями Вашого кооперативу, поширити інформацію про себе та свою діяльність.

Проект «Міжнародний обмін дослідниками з питань кооперативів INT.RE.COOP» здійснюється Асоціацією СЕСП у співпраці з Міжнародною науково-дослідницькою мережею EMES, починаючи з 2012 року. Ініціатива є продовженням проекту 2010 року «RECOSET», який також був спрямований на дослідження ролі кооперативів та соціальних підприємств у країнах з перехідною економікою.

INT.RE.COOP запроваджується в рамках програми Європейського Союзу «Марі Кюрі» і продовжує роботу з розвитку мережі дослідницьких організацій, що займаються вивченням кооперативів і соціальних підприємств у країнах ЄС і державах з перехідною економікою.

У разі зацікавленості просимо звертатися до Асоціації СЕСП:

тел. +38 (062) 304 74 78, e-mail: [email protected]; контактна особа – Ніна Яковлєва, проектний менеджер Асоціації СЕСП, асистент експерта з розвитку малого бізнесу та соціального підприємництва.

Коротка історія проекту

Асоціація СЕСП з 2010 року займається вивченням рівня розвитку та ролі кооперативів у економіці країн, що розвиваються, - в рамках виконання мультибенефіціарного проекту RECOSET «Дослідження кооперативних та соціальних підприємств в країнах з перехідною економікою».

Дану грантову угоду було укладено між Асоціацією СЕСП та Європейським дослідницьким інститутом кооперативних і соціальних підприємств «EURICSE» у серпні 2010 року.

Для отримання теоретичних і практичних знань про кооперативи та соціальне підприємництво експерт Асоціації СЕСП Ніна Яковлєва в період з 9 вересня по 6 грудня 2011 навчалася в Європейському дослідницькому інституті «EURICSE» в італійському місті Тренто.

У свою чергу, Асоціація СЕСП приймала у себе експерта з Італії. Щоб вивчити соціальні підприємства на території України, у нас два місяці проходив стажування фахівець з EURICSE Лука Беттареллі (Luca Bettarelli). Він відвідав Донецьку та Луганську області, міста Київ, Львів і Одесу, а також АР Крим. Метою його візиту був збір інформації про проблеми розвитку та найкращі практики соціального підприємництва, а також вивчення українських правових норм та їх порівняння з італійським законодавством.

Напрацьована база знань призначена для подальшого використання експертами Асоціації СЕСП з метою популяризації та сприяння розвитку соціального підприємництва в Україні в цілому.

Контакти

  • Ніна Яковлєва
  • проектний менеджер Асоціації СЕСП
  • асистент експерта з розвитку малого бізнесу та соціального підприємництва
  • [email protected]
  • +38(062) 304-74-78

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.