bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Пошук партнерів у проекті з попередження торгівлі людьми
10.07.2012

Програма протидії торгівлі людьми Представництва МОМ в Україні у партнерстві із Західноукраїнським ресурсним центром та Українським фондом «Благополуччя дітей» за підтримки Швейцарського бюро співробітництва в Україні оголошують додатковий конкурс відбору місцевих партнерів для сільськихта селищних громад Донецької та Львівської областей

Мета проекту: Попередження торгівлі людьми та неврегульованої міграції у чотирьох областях України шляхом залучення соціальних працівників, педагогів та лідерів місцевих громад у превенційну роботу, заходи із розвитку громади та створення альтернативних можливостей для молоді.

Основні завдання проекту:

  • Підвищення спроможності сільських громад до вирішення соціальних проблем шляхом залучення місцевих ресурсів. Розробка та виконання проектів з розвитку громад.

  • Підготовка соціальних працівників, педагогів та практичних психологів до ефективної роботи з протидії торгівлі людьми в місцевих громадах та під час роботи із молоддю.

У селах та селищах проект допомагатиме громадам, де виражена трудова міграція, шляхом навчання та підтримки проектів місцевих ініціативних груп на базі громадських організацій

Для участі у відборі, громади мають заповнити анкету (додається), додати 2 листи підтримки (зразки додаються) та у термін до 20 липня 2012 року надіслати її на адресу організаторів:

Західноукраїнський Ресурсний Центр

Вул. Лисенка, 21, перший поверх, місто Львів, 79008

e-mail: [email protected]

Просимо в усіх електронних повідомленнях зазначати тему конкурсу: «Попередження торгівлі людьми»

Для участі у конкурсі ви можете також завантажити анкету, оголошення та два зразки листів підтримки, які знаходять в даданих файлах внизу публікації. 

До розгляду будуть прийняті лише анкети, які є повністю заповнені та надані у вказаний в оголошенні термін. Просимо уважно ознайомитися з інструкціями перед заповненням проектної заявки.

У випадку виникнення питань, дзвоніть: 380-322-976624 і ви зможете отримати детальну консультацію та підтримку.

Участь у конкурсі вимагає наявності в громаді:

  • ініціативної групи;
  • місцевої школи, зацікавленої у подібних ініціативах, а також забезпечення співфінансування зі сторони місцевої районної ради у обсязі принаймні 30% від суми підтримки, наданої з боку проекту.
  • Наявність діючої громадської організації у громаді є додатковою перевагою учасника конкурсу.

Громади, відібрані до участі в проекті, буде залучено до реалізації двох компонентів проекту: соціальна робота та мобілізація громад.

Для місцевих партнерів проекту передбачено такі переваги:

Розвиток громад (будуть залучені ініціативні групи):

  • Програма малих грантів на підтримку соціальної сфери та для розвитку кооперації у сільських громадах. (2013-2014 рр.), Цикл навчань з розвитку громад, лідерства, залучення ресурсів, планування (2012 рік), Участь у засіданнях з питань розвитку регіонів (2013-2014 рр.), Допомога у заснуванні та розвитку економічних гуртків для молоді (2014 р.), Підтримка щодо розвитку громад та мікро-регіонів, Допомога у залученні інших ресурсів до громади (протягом реалізації проекту), Інформаційна підтримка партнерів проекту.

Соціальна робота (будуть залучені школи):

  • Проведення навчання з метою підготовки педагогічних працівників до впровадження Програми виховних заходів «Особиста гідність. Безпека життя. Громадянська позиція» для учнів 7-11 класів з питань попередження торгівлі людьми (2012 р.). Проведення навчання з метою підготовки педагогічних працівників пілотних громад до запровадження програми соціально- економічної освіти (лют. – бер. 2013 р.) Проведення презентаційного семінару програми «Професія. Кар’єра. Успіх» для методистів районних відділів освіти, практичних психологів, спеціалістів центрів зайнятості (2013 р.). Надання консультаційної, інформаційної та методичної підтримки навчальним закладам, що впроваджують Програму «Особиста гідність. Безпека життя. Громадянська позиція» (2012-2014 рр.). Забезпечення навчальних закладів методичними та інформаційними матеріалами для здійснення профілактичної роботи з питань безпечної міграції та попередження торгівлі людьми (2012-2014 рр.).

Анкети можна надсилати електронною або звичайною поштою.

Будь ласка, заповнюйте анкету, яка додається до цього оголошення.

Останній термін для подання заповнених анкет - 20 липня 2012 року. Термін подання анкет підтверджується датою відправлення, поштовим штемпелем або квитанцією про прийняття поштового відправлення. До анкети також повинні додаватися 2 завірені листи підтримки (зразки додаються до аплікаційного пакету): від районної ради та від управління освіти районної державної адміністрації того району, на території якого знаходиться ініціативна група, що подає анкету.

Увага: електронні версії останніх сторінок заповнених анкет та листів підтримки повинні бути відскановані.

Кінцевий термін подачі всіх заявок – 20 липня 2012 року

Про результати відбору переможців буде повідомлено до 15 серпня 2012 року.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.