bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Розшукуються організації, які надають послуги людям, що вийшли з місць позбавлення волі
07.04.2011

Благодійна асоціація «Світло надії» створює базу даних організацій, які займаються наданням послуг людям, що вийшли з місць позбавлення волі.

Цей каталог буде доступний засудженим, щоб вони, ще перебуваючи в місцях позбавлення волі, знали, куди їм можна буде звернутися після звільнення в своєму регіоні.

Для цього, пропонуємо Вам розгорнено відповісти на всі питання анкети (у вкладеному файлі).

Зібрана інформація буде занесена у Всеукраїнську базу даних, яка буде розіслана всім Вам. Дана інформація допоможе оцінити існуючу ситуацію в сфері надання послуг людям, що вийшли з місць позбавлення волі, допоможе виявити потреби розвитку сервісів, а також створити «дорожню карту» для засуджених, які готуються до звільнення.

На превеликий жаль, ми не маємо всіх контактів організацій, що працюють в даній сфері в Україні. Тому, якщо у Вас є можливість, для створення якомога більше докладної бази, розішліть цю анкету по організаціях у Вашому регіоні (державні, благодійні, християнські і т.п.). Дуже сподіваємося на Вашу підтримку, розуміння та оперативність.

Заповнені анкети надсилайте за адресою: [email protected]

Контактна особа: Роман Дрозд, керівник пенітенціарного напрямку Полтавської обласної благодійної Асоціації «Світло надії», тел.: (0532)60-60-81 (063)491-77-60 (050)527-87-55.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.