bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГУРТ оголошує набір учасниць тренінгової програми «Розпочни та вдосконалюй свій бізнес»
17.09.2010

В рамках Проекту Європейського Союзу та Міжнародного бюро праці (ЄС-МБП) «Рівність жінок і чоловіків у світі праці» реалізується компонент з підтримки підприємництва серед жінок, яким передбачається провести навчання підприємництву для жінок на основі розробленої МБП тренінгової програми «Розпочни та вдосконалюй свій бізнес»

Рівність жінок і чоловіків у світі праці

У період з 4 жовтня по 15 листопада реалізовуватиметься другий компонент цієї тренінгової програми «Вдосконалюй свій бізнес», який має на меті охопити майже 260 жінок-підприємиць. Для впровадження тренінгової програми було обрано такі міста: Вінниця, Івано-Франківськ, Київ, Луцьк, Миколаїв, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Херсон, Хмельницький та Черкаси.

Ці тренінги будуть проведені Ресурсним центром ГУРТ (м.Київ) за фінансової підтримки Проекту технічної співпраці ЄС-МБП «Рівність жінок і чоловіків у світі праці».

Окрім жінок, які взяли участь у першому компоненті програми і відкрили власну справу, цільовою групою тренінгів в рамках вказаної програми є жінки, які офіційно започаткували свій бізнес. Тренінгова програма впроваджується досвідченими тренерами, сертифікованими Міжнародним бюро праці.

Впродовж триденного тренінгу учасниці здобудуть поглиблені знання та навички, необхідні для ведення власної справи. Програма передбачає вивчення таких аспектів ведення бізнесу:

  • ґендерна рівність
  • недискримінація у сфері праці
  • маркетинг, розрахунок собівартості
  • бухгалтерський облік
  • ефективне фінансове планування
  • залученя інвесторів
  • робота з персоналом
  • шляхи розширення бізнесу.

Під час тренінгу всі учасниці отримають практичні посібники, якими зможуть надалі користуватися.

Усі витрати, пов’язані із проведенням тренінгу, за рахунок Проекту ЄС-МБП «Рівність жінок і чоловіків у світі праці».

Інформація про час і місце проведення тренінгів, а також інші деталі цієї програми є доступними за цим посиланням: www.gurt.org.ua/biz.

Якщо Ви вже є зареєстрованою підприємницею і хочете взяти участь у цій програмі, надішліть свій запит на адресу [email protected]. Ваші історії успіху чи досвід, яким Ви поділитесь з іншими на Форумі ГУРТа, суттєво посилять Вашу заявку. Поспішайте! Кількість мість обмежена.

За додатковою інформацією, звертайтесь, будь ласка, до контактів.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.