bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

РЕЗИДЕНЦІЇ: посібник, як самостійно створювати мистецькі резиденції у постіндустріальних містах
27.07.2021

30 липня 2021 року Едуардо Кассіна проведе онлайн воркшоп «РЕЗИДЕНЦІЇ: посібник, як самостійно створювати мистецькі/урбаністичні резиденції у постіндустріальних містах»Під час цього п’ятигодинного семінару ми роздумуватимемо над мистецькими та урбаністичними резиденціями як потужним політичним інструментом для створення альтернативних дискурсів у постіндустріальних містах. У нас буде покрокова карта маршрутів про те, як створити власну резиденцію, звідки отримати фінансування, вимоги простору та ролі команди. Ми обговоримо переваги створення резиденцій, стратегії розповсюдження та значення, яке ці ініціативи можуть принести.

Цей семінар призначений для міських активістів та організацій, що працюють у постіндустріальних центрах. Ласкаво просимо всім долучатися!

Семінар відбуватиметься англійською мовою.

Час: 30 липня / 10:00 - 15:00 (UA).

Реєстрація: https://forms.gle/kmkyPLctvez4rPWw5


Едуардо Кассіна — дослідник. Його інтереси полягають у створенні неієрархічних симбіотичних форматів обміну знаннями, навмисних спільнот та інших форм людських зібрань, просторової теорії, розсування архітектурних меж побутових просторів.

Контакти

  • https://www.facebook.com/events/343359967403689

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.