bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вебінар «Планування в кризу: особливості та ресурси»
27.03.2020

Соціальний портал «Кар’єра для нового життя» пропонує взяти участь у безкоштовному вебінарі «Планування в кризу: особливості та ресурси», який відбудеться 31 березня 2020 року.

Коли погані новини швидко змінюються ще гіршими, нас охоплює тривога й роздратування. Ми ціпеніємо та концентруємося на них, раз по раз перевіряючи стрічки новин та отримуючи факти про те, що світ, до якого ми звикли, руйнується, не залишаючи нічого після себе. Увага, звернена на них, більше не може служити нам і не допомагає рухати життя в колишньому напрямку. Ми почуваємося розгубленими, чимось ображеними й розчарованими. Так зовнішня криза стає нашою внутрішньою кризою.

Велика правда в тому, що зовнішня криза закінчується, натомість внутрішня може лишитись із нами на багато років. Вона не дає нам бажати й рухатись за нашими цілями, збиває зі шляху й підкидає що завгодно, окрім того, що є для нас насправді необхідним і важливим у житті.

На вебінарі ми розглянемо такі питання:

- Як перешкодити кризі показати свою силу та як продовжувати жити повним життям?
- Як знаходити енергію для втілення своїх бажань?
- Як планувати в кризові періоди та які особливості такого планування?

Ведуча вебінару – Леся Савінцева. Рекрутерка за професією, бізнес-тренерка за покликанням. Збирає команди в IT, маркетингу та продажах. Леся вже близько 17 років піклується про власну ефективність і ділиться досвідом на майстер-класах.

Дата й час: 31 березня 2019, 19:00 – 20:00.
Мова вебінару – російська.
Участь безкоштовна.

ДЛЯ УЧАСТІ НЕОБХІДНО ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ ЗА ПОСИЛАННЯМ https://bit.ly/2UiNMWv
Заповніть форму – і ви отримаєте на пошту посилання, за яким зможете взяти участь у вебінарі під час його проведення.

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ! Якщо ви після реєстрації не отримали від нас листа з посиланням на участь у вебінарі – перевірте папку «Спам», лист може потрапити туди.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.