bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Політичні партії: що про них варто знати?» (Дніпро)
18.10.2019

Всеукраїнська ініціатива «Активна Громада» та ВГО «Інститут «Республіка» запрошують мешканців і гостей міста на тренінг про політичні партії. 

Дата: 25 жовтня
Час: 18:30
Місце: Книгарня «Є» - Дніпро
Адреса: пр. Д. Яворницького, 55 (вхід з вул. Січових Стрільців)

Захід націлений обговорити суть та ідею політичних партій, поглибити знання щодо створення та діяльності партій в Україні й за кордоном для порівняння. Вхід вільний.

Під час заходу тренер, політолог Дмитро Чернишов (ВГО «Інститут «Республіка», ГО “Центр “СТАТУМ”) розкаже про політичні системи, відкриті та закриті списки, політичні партії та їх фінансування, про партійні списки і праймеріз. Також кожен з учасників за допомогою інтерактивних вправ отримає знання, які допоможуть розпізнавати справжні політичної партії від політичних проектів. Для участі слід попередньо зареєструватися за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSefs_JlNq6QywDadwbRR7vEwlhREEwAFYWi3jPiXLldh3FdBQ/viewform?vc=0&c=0&w=1

Клуби «Активної Громади» у містах – комунікаційний майданчик для обговорення ідей щодо розвитку міст та їх впровадження, отримання нової інформації про реформи, просвіти та залучення громадян до політичних рішень на місцях.

Довідка. Всеукраїнська ініціатива «Активна Громада» має на меті активізувати та залучати громадян до участі у прийнятті рішень на місцевому та національному рівні задля розвитку добробуту громад. Ініціатива створена в межах діяльності Інституту «Республіка».

Контакти

  • [email protected]
  • 0508022289 Дмитро Чернишов
  • регіональний координатор Всеукраїнської ініцівтиви “Активна Громада” у Дніпрі

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.