bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінар «Використання історичної спадщини у формуванні культурного простору громади»
19.08.2019

Громадська організація «Сприяння розвитку села» запрошує краєзнавців, громадських активістів та представників об’єднаних територіальних громад Рівненської області взяти участь у семінарі «Використання історичної спадщини у формуванні культурного простору громади».

 
Захід відбудеться 6 вересня 2019 року в селі Хрінники Демидівського району Рівненської області.
 
Метою заходу є привернення уваги до місцевої історії, збереження об’єктів культурної спадщини, організації роботи місцевих музеїв, популяризації історичної минувшини, проведення мистецьких фестивалів. Адже це не лише сприяє формуванню національної чи локальної ідентичності, а й може дати поштовх розвитку місцевих громад. Саме громада, її минуле, її ідентичність, стають сьогодні визначальними, особливо у світлі процесів децентралізації.
 
Завдяки участі в семінарі, його учасники та учасниці дізнаються про методи популяризації історії малих міст і сіл, обговорять проблемні аспекти використання об’єктів матеріальної спадщини.
 
Після основної сесії, учасники відвідають археологічну пам’ятку Шанків Яр, де більше 25 років проводяться розкопки. Місце проведення семінару обрано не випадково, адже занурення в мультикультурну атмосферу сприятиме засвоєнню основної інформації.
 
Участь в семінарі безкоштовна. Всі учасники забезпечуються проживанням та харчуванням під час семінару, роздатковими матеріалами. Транспортні витрати не відшкодовуються. 
 
Для участі в семінарі необхідно заповнити анкету учасника не пізніше 30 серпня 2019 року включно. Про результати відбору, всі учасники, які заповнили анкету, будуть повідомлені 2 вересня 2019 року.
 
Посилання на подію у Facebook https://www.facebook.com/events/2492881260775549/
 
Анкета для заповнення доступна за посиланням https://forms.gle/S933AM9c556bM2AWA 
 

Проект «Історичні екскурси в урочищі Шанків Яр» реалізується громадською організацією «Сприяння розвитку села» за підтримки Українського культурного фонду. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.