bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вебінар «Спільна робота в Office 365: як працювати ефективно в команді»
19.08.2019

Організовуйте ефективну роботу над проектами, використовуючи інструменти Office 365. Програма технологічної підтримки неприбуткових організацій України (TechSoup Україна) запрошує менеджерів українських неурядових організацій взяти участь у вебінарі «Спільна робота в Office 365: як працювати ефективно в команді», що відбудеться у середу, 21 серпня 2019 року.

Відвідайте цей вебінар, щоб дізнатися:

  • як працюють спільні скриньки та які завдання вирішують
  • як налагодити роботу в OneDrive Groups для спільної роботи над документами
  • як працює Office 365 Groups – основний інструмент для роботи в групах, розмежування комунікації департаментів або проектів
  • про чати для швидкої комунікації
  • як відстежувати виконання завдань завдяки функціям Planner

Спікер: тренер і консультант у сфері інформаційно-комунікаційних технологій для ОГС, ІТ спеціаліст із досвідом роботи в громадському секторі, співзасновник «Лабораторії цифрової безпеки» – організації, що працює для зниження ризиків та можливих наслідків загроз у цифровому світі для неурядових організацій – Максим Луночкін.

Дата: 21 серпня 2019 року

Час проведення: 16:00-17:30 (тривалість – 1 год 30 хв)

Реєстрація за посиланням.

Зверніть увагу! Підключитися до вебінару потрібно о 15:55 (за 5 хвилин до початку). Підтвердження реєстрації та інструкції з налаштування комп'ютерного обладнання організатори надішлють зареєстрованим учасникам на вказану електронну адресу.

Вебінар «Спільна робота в Office 365: як працювати ефективно в команді» відбудеться в рамках Програми технологічної підтримки неприбуткових організацій України (TechSoup Україна) у співпраці з ініціативою Eastern Partnership Civil Society Facility, що фінансується Європейським Союзом.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.