bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг курс в Берліні в рамках програми Ерасмус+
19.04.2019

EmployAbility є навчальним курсом в рамках програми Erasmus+ для вирішення питання підвищення рівня знань та компетенцій молодіжних працівників, що займаються підготовкою / розвитком заходів, спрямованих на підтримку безробітніх або шукають роботу для молоді, з особливою увагою до молоді з економічними проблемами, які не можуть дозволити собі приватний курс / консультацію для виходу на ринок праці.
 
Цілї програми :
• Проект спрямований на покращення рівня ключових компетенцій та навичок молодіжні працівники
• Можливості для професійного розвитку молодіжних працівників у сфері кар’єрного консультування та безробіття серед молоді;
• Мобільність сприятиме підвищенню обізнаності молодіжних працівників;розуміння інших культур і країн зякими вони матимуть можливість взаємодіяти зі своїми колегами, обмінюватися досвідом, ідеями, будувати мережі міжнародних контактів,розвивати почуття європейського громадянства та ідентичності..
УЧАСНИКИ ЗАБЕЗПЕЧУЮТЬСЯ:
1. Безкоштовним проживанням та харчуванням, культурними програмами.
2. Цей тренінг проходить в рамках ЕРАЗМУС+, тому учасникам покривається (повертається після обміну) вартість дороги в межах ліміту програми.
3. Після молодіжного обміну кожен учасник отримає сертифікат неформальної освіти від Європейської Молодіжної Комісії (YouthPass).
УМОВИ УЧАСТІ: вік 20-30 років, вільне володіння англійською мовою, наявність дійсного закордонного паспорту на момент подання заявки, зацікавленість в темі тренінгу, досвід роботи в сфері молодіжної роботи
????ЩОБ ПОДАТИ ЗАЯВКУ потрібно заповнити аплікаційну форму за https://forms.gle/tuvvVNmhyMFZw9W3A
Внесок учасника програми: 50 Євро (постраждалі внаслідок війни, тимчасово переміщенні із Сходу і кримчани, які перебувають в Україні, звільняються від оплати внеску).
Дедлайн подачі заявок : 21 квітня 2019 року включно

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.