bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Дітей Лиману запрошують на майстер-клас з виготовлення оригамі
13.09.2018

14 вересня, у п'ятницю, на базі молодіжної платформи «Альтанка» відбудеться майстер-клас з виготовлення оригамі. Початок о 16:00. 

14 вересня, у п’ятницю, на базі молодіжної платформи «Альтанка» відбудеться майстер-клас з виготовлення оригамі. На занятті діти пізнають давнє східне мистецтво створення паперових фігурок. Учасники зроблять оригінальні закладки для улюблених книг і шкільних підручників. У своїх творіннях діти зможуть втілити найоригінальніші фантазії, починаючи з квітів і рибок, закінчуючи динозаврами і міфічними драконами.

«Оригамі підкорило серця людей далеко за межами Японії і Китаю. Діти особливо люблять складати паперові фігурки. Це заняття для них є захоплюючим і корисним, адже оригамі здатне розвинути концентрацію уваги, уяву, дрібну моторику рук і розвиток пам’яті. Для того, аби зробити фігурку, дитині необхідно запам’ятати послідовність її виготовлення, а також прийоми і способи складання» – каже майстриня Катерина Каменюк.

До участі запрошуються діти від 6-ти років, початок майстер-класу о 16:00. Детальна інформація за телефоном: +380662414084 Ольга.

Майстер-клас організовують ГО «Нова Дружківка» в партнерстві з громадським простором «Альтанка» та виконується в рамках Проекту «Зміцнення громадської довіри» (UCBI II), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

 

Контакти

  • +380662414084 Ольга

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.