bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Навчальний семінар «Стратегічні та операційні цілі розвитку Введенської селищної ради»
10.08.2018

Громадська організація «НОВА Енергія» запрошує 13 серпня 2018 року о 15:00 жителів Введенської селищної ради Чугуївського району Харківської області взяти участь у навчальному семінарі «Стратегічні та операційні цілі розвитку Введенської селищної ради».

Громадська організація «НОВА Енергія» запрошує 13 серпня 2018 року о 15:00 жителів Введенської селищної ради Чугуївського району Харківської області взяти участь у навчальному семінарі «Стратегічні та операційні цілі розвитку Введенської селищної ради» у с. Тернова.

В рамках заходу відбудеться публічне обговорення стратегічних напрямків розвитку Введенької громади як одного з потужних газовидобувних регіонів області. Представники селищної ради презентують громадськості свої напрацювання по стратегії, а мешканці громади матимуть можливість висловити свою думку та пропозиції. Крім цього, учасники семінару спільно з експертами ГО «НОВА Енергія» доопрацюють перелік перспективних проектів та завдань, на які доцільно спрямувати рентні кошти, що почали надходити від видобутку газу та газового конденсату з лютого 2018 року.

За прогнозними розрахунками у 2018 році надходження ренти від видобутку вуглеводнів до бюджету Введенської селищної ради мають скласти понад 1,5 млн. грн, що на 50% збільшить затверджений у поточному році бюджет громади, а це додаткові можливості та нові стратегічні цілі. Тому під час практичної частини заходу громадські активісти та представники селищної ради продовжать роботу над формуванням стратегії розвитку територіальної громади. Планується розглянути та сформулювати стратегічні та операційні цілі, а також перелік завдань і проектів. А також спробувати залучити зовнішнє фінансування шляхом подання проектних пропозицій на регіональні, національні та міжнародні конкурси.

Захід відбудеться в рамках проекту «Ініціатива прозорості видобувних галузей в Україні: регіональний вимір». Проект реалізується ГО «НОВА Енергія» спільно з партнерськими організаторами за фінансової підтримки Урядів Німеччини та Великої Британії через проект «Ефективне управління державними фінансами», що реалізується федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Участь в семінарі є безкоштовною. На заході передбачені кава-паузи.

Місце проведення: с. Тернова, приміщення Введенської селищної ради,  Чугуївський р-н, Харківська обл.

Початок реєстрації учасників: 14:30.

Сайт ГО «НОВА Енергія»: http://nova-energiya.org

Сторінка ГО «НОВА Енергія» у Facebook:

https://www.facebook.com/NOVA.ENERGIYA/

Контактна особа: Віталій Филенко

Тел.: +380950084991

e-mail: [email protected]

Контакти

  • Віталій Филенко
  •  +380503438632

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.