bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Знайди свій безпечний маршрут» - тренінг з навчання фасилітаторів \ фасилітаторок
26.07.2018

«Українська мережа освіти дорослих та розвитку інновацій»  оголошує конкурс на участь у тренінгу з організації та проведення інтерактивної освітньої виставки (ІОВ) «Знайди свій безпечний маршрут». 

Тренінг відбудеться 14-17 серпня 2018р. у м. Одеса

Цілі тренінгу: Навчання проводиться з метою підготовки фасилітаторів \ фасилітаторок, які в подальшому зможуть самостійно проводити та надавати технічну підтримку при проведені інтерактивної освітньої виставки«Знайди свій безпечний маршрут»(ІОВ «ЗБМ»).

Ми шукаємо кандидатів \ кандидаток, які відповідають таким вимогам:

  • Володіють теоретичними та практичними навичками проведення неформальних освітніх заходів.
  • Мають досвід роботи з внутрішньо переміщеними особами та бажання працювати з ними.
  • Мають розуміння торгівлі людьми як антисоціального явища.
  • Мають розуміння принципів навчання безпечному способу життя, яке базується на життєвих навичках.
  • Гнучкі, стійкі до стресів, мають можливість подорожувати відповідно до потреб проекту та працювати у «полі».
  • Інноваційні та винахідливі, здані адаптуватися та працювати в умовах, що змінюються.
  • Мають бажання самостійно навчатися та самовдосконалюватися.

Підготовлені фасилітатори \ фасилітаторки будуть готові:

  • Керувати процесом впровадження ІОВ «ЗБМ».
  • Проводити моніторинг та оцінку процесу впровадження ІОВ «ЗБМ».

Важливо: По закінченні тренінгу очікується, що його учасники \ учасниці, об’єднавшись в команди, організують та проведуть ІОВ «ЗБМ» у своїх громадах з метою закріплення отриманих знань та навичок, а також для інформування населення щодо загроз торгівлі людьми (технічна підтримка та витрати на проведення заходів буде забезпечено організаторами проекту). Будь ласка, враховуйте це, коли подаєтесь для участі у тренінгу.

Умови участі у тренінгу: Якщо ви зацікавлені взяти участь у тренінгу, будь ласка, заповніть анкету за посиланням https://goo.gl/forms/oNBQbH5Cc705Y8M83  до 1 серпня 2018 року. Сповіщення про результати відбору кандидати / кандидатки отримають на електронну пошту до 18:00 3 серпня 2018 року.

Участь у тренінгу безкоштовна. За умови участі у повній програмі тренінгу учасники учасниці забезпечуються роздатковими матеріалами, проживанням, харчуванням. Компенсація витрат (автобус, купе, плацкарт, Інтерсіті 2 клас) за проїзд можлива тільки за наявністю оригіналів квитків в обидві боки.

За додатковими питаннями та коментарями звертатися до менеджерки проекту Наталі Семиволос за електронною адресою: [email protected]

Проект «Інформаційна кампанія для ВПО щодо запобігання торгівлі людьми»реалізується за фінансовим сприянням Федерального міністерства закордонних справ Німеччини.

Коротка інформаційна довідка: Тренінг використовує метод «Маршрут Безпеки» для профілактичної роботи з різними верствами населення. На базі методу «Маршрут Безпеки» «Українська мережа освіти дорослих та розвитку інновацій» у партнерстві з ГО «Альянс за громадянські права» розробили інтерактивну інформаційно-освітню виставку з метою запобігання торгівлі людьми «Знайди свій безпечний маршрут». Вона складається з 4 станцій, де надається інформація, яка допомагає вибирати неризиковані шляхи життя. На кожній станції фасилітатор спонукає учасників до обговорення, використовуючи різноманітні інтерактивні методи, створюючи довірливу та безоціночну атмосферу, надає інформацію щодо різних аспектів торгівлі людьми. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.