bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінар «Школа виборів»
24.07.2018

ГО «Молода Черкащина» та мережа політично активної молоді «Творці майбутнього» розпочинають набір на 3-денний семінар «Школа виборів». Дедлайн - 12 серпня 2018 р.

Більше тренінгів у розділі Тренінги.

ЩО? Під час семінару ми будемо розбиратися:

  • у виборчих системах та суб’єктах виборчого процесу;
  • як обирати «свого» кандидата;
  • як організувати виборчий штаб і його команду;
  • що таке агітація та як не пійматися на маніпуляції;
  • у секретах публічних виступів політиків…

та в багато чому іншому. У якості бонусу, та зважаючи на те, що семінар відбуватиметься у День Незалежності, ми пропонуємо оглядову автобусну екскурсію Холодним Яром.

ДЕ? Наш семінар буде проходити в самому серці цікавезного місця, насиченого природними багатствами, історичними подіями та містичною енергією – у Холоднму Яру. Семінарський будинок розташований в с. Мельники, Чигиринського району, Чучупаків яр. 5-зіркового сервісу не гарантуємо, але обіцяємо масу хороших вражень, чисте повітря, цілющу криничну воду, здорову їжу, приємну компанію. Буде організовано трансфер до місця призначення з Черкас, надано навчальні матеріали і багато уваги від тренерів та організаторів.

КОЛИ? На свято Незалежності України: протягом 24 - 26 серпня.

ДЛЯ КОГО? Для активних людей від 18 до 35 років з Черкаської, Полтавської, Вінницької та Кіровоградської областей, які планують брати участь у виборах 2019 - 2020 року.

ДЛЯ ЧОГО? Наступні 2 роки пройдуть в Україні під знаком виборів: у 2019-му вибори Президента та Парламенту, у 2020-му - місцеві вибори. Ми прагнемо, щоб молодь якомога активніше брала участь у виборах на всіх рівнях: у якості виборців, кандидатів, агітаторів, спостерігачів. Але, щоб кожна роль була усвідомлена, а виборчий процес - зрозумілий, потрібні знання. Саме ці знання та орієнтири ми спробуємо надати на семінарі.

Як стати учасником?

Учасники семінарів відбираються на конкурсній основі згідно із заповненими заявками на участь https://goo.gl/IClQx1 Перевагу у відборі матимуть члени мережі «Творці Майбутнього».

Заявки слід заповнити до 24:00 12 серпня 2018 року. Про рішення організаторів щодо вашої участі буде повідомлено до кінця дня 14 серпня. Організатори забезпечують трансфер Черкаси – Мельники – Черкаси, проживання та харчування, усі навчальні матеріали. Дорожні витрати до Черкас учасники покривають самостійно.

Детальніше про мережу «Творці майбутнього» можна прочитати тут: http://tvorci.org.ua/ Заповнити анкету, щоб стати членом мережі і постійно отримувати інформацію про нові можливості можна тут https://goo.gl/bbvAOt

З питаннями звертайтеся на пошту: [email protected]

Цей семінар проводиться в рамках  проекту «Просування молодіжного активізму в Центральній Україні» за фінансової підтримки NED.

Контакти

Коментарі

Анна Бондаренко   2095 днів тому   #  

Чи будуть такі тренінги у інших областях? Запорізькій, наприклад.

  •   Пiдписатися на новi
Наливайко Інна    2095 днів тому   #  

Робота мережі "Творці майбутнього" поширюється на 4 області: Вінниця, Полтава, Кропивницький та Черкаси. У інших містах заходи мережі не передбачені. Зазначений тренінг буде лише в Черкасах.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.