bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вебінар «Типові помилки фінансової звітності донору»
18.07.2018

Вебінар проведе Інститут економічних досліджень та політичних консультацій в рамках проекту ЄС «Просування реформ в регіони».

Більше тренінгів у розділі Тренінги.

У вівторок 24 липня 2018 року Інститут економічних досліджень та політичних консультацій (ІЕД) проведе вебінар “Типові помилки фінансової звітності донору”. 

Цей вебінар буде корисним для усіх, хто виконує проектну діяльність. 

Причина проведення вебінару - виявлені однотипні часті помилки у фінансових звітах діючих грантоотримувачів ІЕД, що звітуються за проектами. 

Метою проведення є роз’яснення вимог ІЕД щодо фінансових звітів за проектами для подальшого підвищення якості цих звітів.

Питання, що будуть висвітлені:
1) Важливість дотримання Законодавства України та вимог п.3.2. Додатку 2 до Грантової угоди при складанні фінансового звіту.
2) Основні помилки при складанні електронної форми фінансового звіту – зокрема, закладки «Звіт про витрати».
3) Основні помилки при поданні копій первинних документів по кожній категорії витрат – вигляд, порядок, перелік, комплектування документів.
4) Основні помилки безпосередньо по змісту та формі підтверджуючих документів по Категоріях витрат - Оплата праці, Відрядження і транспортні витрати, Обладнання, Офісні витрати, Інші витрати, послуги (Послуги ФОП, Витрати, пов’язані з проведенням заходів, Поліграфічні витрати тощо).
5) План-фактний аналіз витрат. Дотримання умови цільового використання коштів і не перевищення 10% вартості кожної статті Бюджету проекту. Погодження змін. Тендери.

Спікер: Валентина Руда, Асистент менеджера грантів та контрактів Інституту економічних досліджень та політичних консультацій

Реєстрація: https://goo.gl/forms/MvzLv44QED1v1yBL2

Подія у facebook: https://www.facebook.com/events/1114129958737011  

Переглянути вебінар можна буде за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=oyT3SiO4Uhw

Вебінар відбудеться в рамках проекту Просування реформ в регіони (http://www.ier.com.ua/ua/regions_for_reforms), який впроваджується Інститут економічних досліджень та політичних консультацій та виданням Європейська правда за підтримки Європейського Союзу.

Контакти

  • Інститут економічних досліджень та політичних консультацій
  • [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.