bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Програма ЄС «ERASMUS для молодих підприємців»
16.07.2018

Торгово-промислова палата України запрошує представників бізнесу прийняти участь в інформаційному дні присвяченому програмі транскордонного обміну «ERASMUS для молодих підприємців (COSME). Захід відбудеться 25 липня 2018 року (початок реєстрації 10.00 год., кімната 101) в стінах Торгово-промислової палати України за адресою м. Київ, вул. Велика Житомирська, 33.

Довідково:

Програма «ERASMUS для молодих підприємців» – програма професійного обміну, яка дає можливість новим підприємцям (мається на увазі не вік підприємця, а час з моменту започаткування підприємницької діяльності – до 3х років) навчатися у досвідчених підприємців в інших країнах-учасницях програми ЄС COSME.  Програма започаткована у 2009 році, вона надає можливість новим, молодим та амбіційним підприємцям набувати навичок і знань у досвідчених підприємців, які володіють малими підприємствами в інших країнах-учасниках цієї Програми, а досвідченим підприємцям - дізнаватися про перспективи й нові бізнес-ідеї молодих підприємців, започатковувати співробітництво з іноземними партнерами. Обмін досвідом здійснюється шляхом організації відрядження молодого (нового) підприємця до країни підприємця-господаря строком від 1 до 6 місяців. Програма ЄС «ERASMUS для молодих підприємців» є частиною програми ЄС COSME. Вперше в 2018 році в програмі можуть приймати участь громадяни України. Додаткова інформація  за посиланням https://www.erasmus-entrepreneurs.eu/.

Під час заходу до уваги учасників пропонуються наступні теми до обговорення: 

- цілі програми;

- основні кроки для участі в проекті « ERASMUS для молодих підприємців»;

- підготовка документів для подачі та основні правила заповнення електронної форми;

- переваги, які отримують підприємства при участі в програмі.

Участь у заході безкоштовна за умови попередньої реєстрації за посиланням 

У разі виникнення запитань, Ви можете отримати консультацію за тел. 044 586 40 67, 044 584 28 14 та e-mail: [email protected], [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.