bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У регіонах для журналістів проведуть практичні семінари «Кінець ери тютюну – ефективні комунікації»
11.07.2018

Незалежна асоціація телерадіомовників спільно з ГО «Життя» розпочинає набір учасників на практичні семінари в регіонах України «Кінець ери тютюну – ефективні комунікації», які стартують вже з липня. До навчання запрошують журналістів та медійників.

Більше тренінгів у розділі Тренінги.

Низька якісь або відсутність журналістських матеріалів з гостро соціальної тематики виникає через те, що журналісти часто-густо не  мають достатньої та різноманітної  фахової інформації, а також не завжди володіють знаннями про формати, жанри та мультимедійний інструментарій, що допомагає робити матеріали цікавими, резонансними та результативними.

Формат семінару

Семінар буде проходити у формі  інтенсивного воркшопу, коли теоретичні знання  від експертів будуть підкріплюватися практичними вправами, що їх учасники будуть  виконувати  самостійно, набуваючи професійних  навичок безпосередньо під час семінару. Темою семінару буде контроль над тютюном та розмаїття тематики в цій сфері.

Навчання дозволить  учасникам освоїти навички пошуку актуальної перевіреної фахової інформації та коментарів експертів, створювати режисерський сценарій відеоролика, монтувати ролик і просувати його, а також отримати навички з написання плану статті і підготовки тексту матеріалу для принтового або он-лайн видання.

Тренери семінару

Олег Гнатюк, head of video онлайн-журналу  Platfor.ma, digital producer Радіо Свобода

Оксана Панасівська, директор Ukrainian Media E-school

Андрій Скіпальський, голова правління ГО “Життя”, член Ради РПР, експерт у сфері контролю над тютюном

Костянтин Красовський, міжнародний експерт у сфері контролю над тютюном

«Тютюн вбиває, але залишається єдиним легальним наркотичним продуктом, смертельність якого більше не заперечують навіть тютюнові корпорації. Кілька провідних країн оголосили тютюн поза законом у майбутньому. Проблема тютюну – це не тільки 6 мільйонів смертей у світі щороку. Це також корупція, кримінал, екологічні проблеми, зловживання корпоративною владою, маркетингове полювання на дітей та порушення прав людини. З іншого боку – толерування та ігнорування цих проблем. Як комунікувати ці питання? Де брати достовірну інформацію і як висвітлювати тему? На ці та інші питання дадуть відповіді міжнародні експерти з контролю над тютюном під час тренінгу», - коментує один з організаторів Андрій Скіпальський.

Олег Гнатюк запрошує журналістів до участі: «Відео існуватиме без медіа. А от медіа  без відео - вже ні.  Як перестати його  боятися? Як правильно працювати із цим форматом? Як розповідати історії, якими люди будуть ділитися? Про це - на нашому тренінгу».

Терміни та локації

23-24 липня, м. Харків

30-31 липня, м. Одеса

03-04 серпня, м. Тернопіль

Попередня реєстрація обов’язкова

Харків:
https://goo.gl/forms/T7lFwozNSmppcNrR2  

Одеса: 

https://goo.gl/forms/erKBwjEDZVYeMeOO2

Тернопіль: 
https://goo.gl/forms/nHvRfBMkihZpWyf42

Участь у семінарах безкоштовна (кількість місць обмежена, вибір учасників проводять організатори).

В тренінгах можуть брати участь журналісти з сусідніх регіонів, але проїзд учасникам не оплачується. Проживання та харчування (обід) оплачується організаторами (кількість місць для немісцевих учасників обмежена).

Контактна особа: Левицька Оксана, 097-813-93-44, ksenka77@gmail.com

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.