bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Як провести EdCamp для своєї громади – онлайн курс на ВУМ online
02.07.2018

2 липня 2018 р. на ВУМ online стартував новий курс «Як провести EdCamp для своєї громади».

Більше тренінгів у розділі Тренінги.

Критичним елементом, що уповільнює революцію в освіті, є неефективна система професійного розвитку шкільних педагогів. Інноваційна модель (не)конференцій EdCamp пропонує один з ефективних шляхів подолання цієї проблеми.

Навчаючись на цьому курсі, Ви дізнаєтеся про сучасні методи підвищення кваліфікації шкільного вчительства: від ціннісних основ і пояснення, чому EdCamp працює, – до покрокового плану організації такої події, із відгуками й порадами від педагогів, які вже мають досвід проведення (не)конференцій.

Якщо Ви

  • працюєте в школі чи дитсадочку,
  • небайдужі до того, якою буде освіта українських дітей,
  • налаштовані на співпрацю, а не на конкуренцію, та мріяли отримати «з перших рук» практичний і дієвий інструмент підвищення кваліфікації педагогів, формування регіональної освітянської спільноти й трансформації «голосів вчительства» у зміни на державному рівні

цей курс для вас!

Не пошкодуйте свого часу і станьте частиною міжнародної й української сім’ї EdCamp!

Автори курсу:

Олександр Елькін, натхненник руху EdCamp в Україні, радник міністерки освіти і науки України з інновацій і горизонтальних зв’язків в освіті, голова підкомітету загальносередньої освіти у Громадській раді при Міністерстві освіти і науки України, засновник Агенції продюсування освіти, кандидат технічних наук. Понад 10 років працює у проектах з ІТ в освіті та підвищення кваліфікації педагогів, ініціатор і керівник національних освітніх проектів — Системи шкільного менеджменту School Champion, Khan Academy українською та ін.

Олена Малахова, програмна директорка EdCamp Ukraine, радниця міністерки освіти і науки України з питань політики гендерної рівності та антидискримінації в освіті, експертка Гендерного інформаційно-аналітичного центру «КРОНА», кандидатка філологічних наук. Понад 10 років працює у сфері взаємодії середньої і вищої педагогічної освіти, антидискримінації в освіті, гендерночутливої мови.

Ірина Міньковська, менеджерка з PR і партнерства EdCamp Ukraine, спеціалістка з управління європейськими проектами, випускниця програми Young Transatlantic Innovation Leaders Initiative 2017 – фінансується Державним департаментом США, членкиня спільноти Global Shapers Community, ініціативи Всесвітнього економічного форуму, магістерка з економічної кібернетики.

Курс знаходиться у вільному доступі та відкритий для кожного - vumonline.ua/course/edcamp-for-your-community/!

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.