bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Навчальний візит: соціальне підприємництво для молоді
26.06.2018

Інститут міста спільно з Громадською організацією ChildFund Deutschland e.V  та за фінансової підтримки Федерального Міністерства економічної співпраці та розвитку Німеччини оголошує конкурс на участь у навчальному візиті до Львова.

Більше тренінгів у розділі Тренінги.

Візит організовується для активної молоді, яка прагне робити зміни у власних громадах, молодих  підприємців-початківців, для тих, хто має ідеї створення бізнесу, або проведення ініціатив, але не знає, як їх реалізувати, хто хоче дізнатися більше про соціальне підприємництво та зрозуміти його головні принципи, переваги як бізнесу та можливість за його допомогою вирішувати актуальні проблеми у своїх громадах.

Якщо тобі 16-20 років, і ти з Одеської, Луганської, Харківської, Донецької, Львівської областей, реєструйся за посиланням goo.gl/fndi8p до 2 липня 2018 року.

Обіцяємо багато змістовних зустрічей та дискусійних вечорів в період з 9 по 15 липня 2018 року.

Участь молоді з числа ВПО, сімей учасників АТО, хто постраждав внаслідок конфлікту на сході України, молоді з інвалідністю особливо вітається.

Кожен учасник цього візиту дізнається більше про проектний менеджмент та соціальні інновації.

Кожен зможе відвідати діючі соціальні підприємства міста Львова, поспілкуватися з їх засновниками та подивитися, як вони працюють. Після проходження ряду тренінгів, учасники зможуть розробити власні ідеї бізнес-проектів, які допоможуть вирішити актуальні проблеми в їх громадах.

Окрім того, ми разом з учасниками обговоримо актуальні питання боротьби з корупцією та важливість цього процесу для побудови свідомого громадського суспільства. Також ми підготували цікаві бесіди з експертами щодо бюджету участі, як якісного інструменту для активізації мешканців міста. Очікується багато деталей та зрозумілих слів щодо Договору про Асоціацію та Зону вільної торгівлі з ЄС. А також, спілкування з однолітками зі Львова та знайомство з культурою міста.

Змістовно. Експертно. Багатоформатно.

Про молодіжне соціальне підприємництво - разом для змін!

Програма візиту за посиланням: goo.gl/9nxh5f

Організатори забезпечують проживанням, харчування та покривають вартість квитків в одну сторону, а саме - доїзд зі Львова до Луганської, Донецької, Харківської, Одеської обл.

ВАЖЛИВО: доїзд до Львова учасники оплачують самостійно.

Підтримка проекту «Львів відкритий для молодих соціальних підприємців», що реалізується Комунальною установою Інститут міста, була здійснена в рамках програми «Соціальне підприємництво як інноваційний механізм вирішення питань суспільного розвитку» за рахунок коштів, наданих Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Федеративної Республіки Німеччина. Програма є частиною комплексної ініціативи «Сприяння розвитку міжсекторного партнерства в цілях захисту інтересів дітей: долучення ВПО до активних учасників процесу».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.