bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Підготовка параюристів та жінок-лідерів в Одеській області
26.06.2018

ГО Елеос (за підтримки МЗС Нідерландів) анонсує проведення програми підготовки членів сімей важко- та невиліковно хворих для подальшої інсталяції мережі правової підтримки в Одещини. 

Більше тренінгів у розділі Тренінги.

Конкретні локації нашого проекту дозволить нам визначить активність учасників на підготовчому етапі проекту: в якому районі Одещини швидше та якісніше пройдуть підготовчі заходи - там ми й сфокусуємо наші проектні активності.

Власне проект стартує в серпні 2018 року триватиме до кінця 2020 року.

Протягом цього часу ми підготуємо спеціалістів та запровадимо невелику обласну мережу правової підтримки паліативних пацієнтів - бюро правового захисту та медіації в Одесі та орієнтовно 2-3 в районах області важко- та невиліковно хворих,

  • онко- та інкурабельних хворих,
  • хворих на рідкісні та генетичні хвороби,
  • важкі випадки ДЦП
  • та ін.

Очевидно, ця категорія населення в купі із членами родин - найдискримінованіша, становить близько 100 000 осіб або 3,55% населення Одещини https://goo.gl/tGogsw. Всім цим людям треба правовий  та соціальний захист. 

Відтак, наша програма навчання має 3 курси:

  1. жіночого лідерства у громадській сфері,
  2. адвокації інтересів паліативних хворих,
  3. правового захисту та медіації.

ГО Елеос підтримуватиме новостоврені бюро протягом проекту, надаватиме організаційну та методичну допомогу, сприятиме самооргнаізації пацієнтських та сервісних спільнот у власні громадські організації.

На сьогодні ГО Елеос вже запустив пілотний проект (за підтримки БО Мережа 100% життя Рівне та Європейського Союзу), який опікується важко хворими діточками https://goo.gl/wwCuzT, в якому ми вже надали правової підтримки зо двом десяткам клієнтів, в тому числі, фінансової допомоги на 1000 грн.

Отож, ми розшукуємо активістів неурядових організацій, батьків важко-  та невиліковно хворих дітей, добровольців, які мають бажання підвищити свій рівень знань та навичок у вищевказаних сферах діяльності. 

Інформація: 

  • https://www.facebook.com/ngo.eleos.odesa/
  • http://abvgd.com.ua/uk/
  • 063 59 309 93

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.