bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Літня школа для підлітків Citizen Up! в Карпатах
22.06.2018

Центр політичних студій та аналітики «Ейдос» запрошуєм взяти участь у літній школі Citizen Up! Дедлайн - 2 липня 2018 р.

Більше тренінгів у розділі Тренінги.

Літо – пора нових можливостей! Готовий рухати гори? Знаєш, що можеш більше, але потребуєш додаткових знань? Тоді запрошуємо взяти участь у літній школі Citizen Up!

Під час 5-денного інтенсивного навчання ми разом поміркуємо, що означає бути відповідальним громадянином та що перешкоджає молоді брати участь у демократичних процесах. Ти не просто дізнаєшся, як працює міська рада, а зможеш поблукати її коридорами та поспілкуватися з депутатами. Ми будемо вчитися заробляти гроші та сплачувати податки. А ще будувати місто своєї мрії!

Тебе чекають насичені дні в колі друзів, серед Карпатських гір, з досвідченими тренерами та натхненними спікерами.

Як стати учасником літньої школи «Citizen Up»? Якщо тобі 15-17 років, тобі цікава тема активного громадянства, бери участь у конкурсі. Навчання у літній школі зможуть пройти 25 учасників.

Щоб взяти участь у літній школі, потрібно пройти три кроки:

Крок 1. Заповни анкету за посиланням – https://bit.ly/2yx2MXV

Крок 2. Створи конкурсну роботу на тему: «Суперсила мого міста».  Якщо ви проживаєте у селі чи селищі, пишіть про свій населений пукнт. Конкурсна робота може бути у форматі есе (до 400 знаків), коміксу, колажу чи відео (тривалістю до 3 хв).

Надсилай конкурсну роботу разом з на пошту [email protected] з темою листа «Citizen Up!» та своїм прізвищем до 2 липня з тієї емейл адреси, з якої ти реєструвався в анкеті. Ті, хто будуть відібрані для участі в таборі, отримають лист від нас по емейлу, вказаному при реєстрації – 4 липня.

Крок 3. Проїзд до місця проведення. Літня школа буде проходити в с. Татарів Івано-Франківської область. Доїзд учасників до міста Івано-Франківськ здійснюється самостійно, обов’язково у супроводі батьків. До місця проведення школи з Івано-Франківська буде організований трансфер. Ми відшкодовуємо вартість проїзду дитини до місця проведення літньої школи.

Коли? 27 – 31 липня 2018 року

Де? Відпочинковий комплекс «Білі Горвати» (с. Татарів, Івано-Франківська область) 

Готель розташований над річкою в оточенні гір. Учасники проживатимуть у номерах класу стандарт по 2 чи 3 особи. У кожному номері є якісна постільна білизна, гардеробна шафа, телевізор, санвузол (туалет, умивальник, душова кабіна, фен).

Вартість? Участь у літній школі Ctizen Up! безкоштовна. Учасники забезпечуються проживання, харчуванням, роздатковими матеріалами. Повертаємо кошти за дорогу при наявності всіх належно оформлених проїзних документів (квиток на потяг класу «плацкарт», квиток на автобус).

Готовий рухатися вперед із впевненістю? Тоді чекаємо на твою заявку!

Літня школа «Citizen Up!» реалізується Центром політичних студій та аналітики «Ейдос» в рамках проекту «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні «Взаємодія!» завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.