bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Green Camp» - табір для кліматичних активістів у Карпатах
19.06.2018

«Green Camp» - наметовий табір в Карпатах, який з 2 по 6 серпня об'єднає кліматичних активістів з усієї України для нетворкінгу, відпочинку та напрацювання спільних кампаній. Дедлайн - 4 липня 2018 р.

Більше тренінгів у розділі Тренінги.

Програма табору це мікс навчання, відпочинку та можливості професійного зростання: планування спільних кліматичних кампаній, обмін досвідом від “зірок” кліматичного руху, нетворкінг, участь у майстер-класах з гуцульських ремесл та прогулянки горами.

Табір “Green camp” підходить для тебе, якщо ти:
- дієш у сфері екології, клімату, “зеленої” енергетики, сталого розвитку та урбаністики;
- прагнеш кліматичної та екологічної справедливості в своєму місті та країні;
- бажаєш планувати й реалізовувати кліматичні кампанії спільно з “зеленим” рухом України;

Учасники та учасниці будуть проживати в наметовому містечку на території Дідової Хатчини. Активіст(к)и самі себе забезпечують кемпінговим спорядженням (каремат, спальник, намет). Під час табору буде передбачена гуцульська кухня з 5-ти разовим вегетаріанським харчуванням. Організатори покривають витрати учасників на проживання та харчування. Організаційний внесок на табір сладає 500 грн. з особи.

Щоб приєднатися до участі в таборі потрібно заповнити реєстраційну форму (https://goo.gl/forms/JHWHcIw9jOBUFft53) до 4 липня.

Відбір учасників відбуватиметься на конкурсній основі. Максимальна кількість - 50 осіб. Про результати відбору учасників буде повідомлено 6 липня.

Детальніше про табір на фб-сторінці події: https://bit.ly/2JKoXzf.

Координатори табору: команда ГО “Еколтава”
Організатори: Українська  Кліматична Мережа, за підтримки Фонду ім. Гайнріха Бьолля в Україні та міжнародної організації 350.org.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.