bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Лабораторія соціального підприємництва для молоді зі Сходу і Півдня (Івано-Франківськ)
13.06.2018

21-25 липня 2018 року двадцять молодих людей віком від 14 до 18 років із Донеччини, Луганщини, Харківщини та Одещини відкриють для себе кращі соціальні підприємства Івано-Франківська. Дедлайн - 7 липня 2018 року.

Більше тренінгів у розділі Тренінги

Бажаючі дізнатись, як досягнути успіху, вирішуючи суспільні проблеми, можуть заповнювати анкету і вирушати в Молодіжну лабораторію соціального підприємництва та громадянської відповідальності «Ухоробрене юнацтво». Організовує проект Молодіжна організація «СТАН».

Мета лабораторії: допомогти молоді зі Сходу та Півдня України розвиватись у напрямку соціального підприємництва. Таким чином організація прагне зміцнити громадянську відповідальність серед молодих людей задля розбудови демократичного суспільства. І, як наслідок, покращити соціально-економічну ситуацію населення, постраждалого від конфлікту на Сході.

«Ухоробрене юнацтво» це:

  • дослідження кращих соціальних підприємств Франківська з можливістю поставити питання їх засновни(кам/цям) і працівни(кам/цям);
  • лекції від досвідчених бізнес-експерт(ів/ок);
  • спілкування з однолітками-активіст(к)ами – випускни(ця/ками) програми «Ухоробрене юнацтво 2017»;
  • неформальні методи навчання: жива бібліотека, настільні ігри, акції прямої дії;
  • хакатон проектних ідей наприкінці.

До того ж, на учасників чекає можливість:

  • самостійно дослідити Івано-Франківськ – місто, нагороджене премією Europe Prize 2018 від Парламентської асамблеї Ради Європи;
  • зруйнувати стереотипи;
  • знайти нових подруг та друзів з різних куточків країни;
  • стати співавтор(ом/кою) фільму про візит до Франківська;
  • отримати купу нових знань, ідей і пригод.

Окрім того, найактивніші учасники та учасниці зможуть поїхати до Польщі  цієї осені в рамках однієї з програм Молодіжної організації “СТАН”, спрямованих на культурний обмін й поширення загально-європейських цінностей. А також, налагодження партнерства між українськими та польськими молодими активіст(к)ами.

Умови участі:

Для участі у програмі потрібно заповнити анкету за посиланням до 7 липня 2018 року. Результати відбору повідомлять не пізніше 8 липня 2018 року.

Учасникам та учасницям Молодіжної лабораторії організатори забезпечують житло і харчування в Івано-Франківську. Крім того, компенсують вартість квитків (окрім першого класу) в один бік повністю або частково в межах 800 грн.

Молодіжна організація «СТАН» вже вдруге проводить лабораторію «Ухоробрене юнацтво». Минулорічні учасни(ки/ці) вже мають історії успішного відкриття своїх підприємств, входження до активістської спільноти і творення змін. Матеріали про деяких із них можна переглянути на сайті. Лабораторія «Ухоробрене юнацтво» є логічним доповненням довготривалого проекту ГО «СТАН» «Democracy Defenders/Захисники демократії», який має на меті розбудувати міжрегіональну мережу молодих захисни(ків/ць) демократії та прав людини.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.