bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на участь у тренінгу з гендерної рівності для журналістів (Запоріжжя)
30.05.2018

Оголошується набір на Школу Толерантності (28-30 червня), на якій пропонуються до розгляду відразу дві теми: (1) ЛГБТ (лесбійки, геї, бісексуальні та трансгендерні люди), та (2) гендерна рівність. Дедлайн – 14 червня 2018 року. 

Захід, в першу чергу, розрахований на діючих журналістів та журналісток, а також студентів та студенток відповідних факультетів старших курсів вищих навчальних закладів. 

Що таке стать і гендер? І в чому відмінність? Чи всі геї одягають пір’я і відчувають себе жінками? Чи правда, що всі феміністки ненавидять чоловіків, а лесбійки просто не знайшли собі «нормальних» хлопців? Що таке мова ворожнечі і як вона впливає на людей? Чи можна змінити сексуальну орієнтацію? На ці та інші питання можна отримати відповідь, заповнивши аплікаційну форму.

Що чекає учасників? Ми запросили експертів та експерток, які розкажуть усе важливе, що стосується тем, пов'язаних з сексуальною орієнтацією/гендерною ідентичністю та гендерною рівністю. А також медіаекспертка попрацює над відпрацюванням навичок роботи з матеріалами на конфліктно-чутливі теми.Ми переконані, що етичний кодекс та стандарти журналістики – це основа незалежної професійної журналістики, і бажаємо, щоб українська журналістика була першою в рейтингу професіоналізму, та останньою в рейтингу мови ворожнечі.

Участь у тренінгу безкоштовна. Організатори відшкодовують витрати на харчування, проїзд та проживання.

У подальшому всі учасники та учасниці матимуть змогу взяти участь у тематичному конкурсі журналістських матеріалів.

Заявки приймаються  до четверга, 14 червня 2018 року (включно).

Більше інформації про Школу та аплікаційна форма – за посиланням:

http://genderz.org.ua/noviy-nabir-na-shkolu-tolerantnosti-z-pitan-lgbt-ta-gendernoyi-rivnosti-dlya-zhurnalistiv-ta-zhurnalistok-shho-vidbudetsya-naprikintsi-chervnya/

Організатор: Запорізький обласний благодійний фонд «Гендер Зед»

Контакти: 0957635953 [email protected]  

Контакти

  • 0957635953 [email protected]
  • Запорізький обласний благодійний фонд «Гендер Зед»

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.